Connect with us

Hír

Jó tanács Harrynek: Fogd be a szád és tedd a dolgod!

Sok elkapó megfordult már New Englandben, mióta Tom Brady az irányító, és csak azok maradtak meg hosszabb időre, akik elnyerték a QB bizalmát. Annak érdekében, hogy N’Keal Harrynek is sikerüljön ez, Nick Underhill (Athletic.com) leült három korábbi Pats-elkapóval, akiknek ez nem jött össze, és csak rövid időt tölthettek a Patsnél.

Chad Jacksont 2006-ban a második körben draftolta a csapat, de csak 14 meccsen lépett pályára. PK Sam ötödik körös volt 2004-ben, de csak 2 meccset játszott a Patsben kivágása előtt. Chad Johnson pedig karrierje utolsó meccseit töltötte New Englandben még 2011-ben.

Jackson és Sam is kiemelték, hogy milyen nehéz megtanulni ezt az offense-t az egyetemről érkezőknek, ezt pedig alá tudja támasztani az a tény, hogy alig volt sikere a Pats által draftolt elkapóknak a csapatnál. Johnson már tapasztaltabb játékos volt, de nem volt elég ideje kialakítani a kapcsolatot Bradyvel. Brady pedig a tökéletesre törekszik, amibe az sem fér bele, hogy valaki sérülésekkel bajlódjon, ez Jacksonnál és Samnél is problémákat okozott. Sam emellett a következő tanáccsal látta el Harryt, hogy elkerülje az ő sorsát:

Fogd be a szád, tedd a dolgot és értsd meg, hogy ez egy új kaland. Nemrég még szupersztár voltál az egyetemen, most pedig ismét alulról kezded, ami nem teljesen igaz, mert magasan draftoltak, de akkor is. Meg kell tanulnod az alapokat. Fogd be a szád, maradj egészséges, aztán minden megoldódik majd.

Nos, kíváncsian várjuk, mekkora sikere lesz Harrynek New Englandben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!