Connect with us

Hír

Joe Staley hosszabbított, így teljes karrierjét a 49ersben tölti majd

Nagyjából 1000 szurkoló előtt jelentette be a CEO Jed York, hogy a 49ers két évvel hosszabbított 34 éves tackle-jével, Joe Staley-vel, aki így 2021-ig, 37 éves koráig marad a csapat kötelékében. A szerződés pénzügyi részletei egyelőre nem ismertek – idén $8,05 milliót keresne a játékos -, azonban így biztossá vált, hogy Staley a teljes karrierjét a 49ersben húzza le.

Mikor aláírtam a szerződést, majd megláttam Kyle Shanahant és John Lynchet, eltört a mécses, elkezdtem sírni. Nem szoktam így elérzékenyülni, nem szoktam visszatekinteni a karrieremre és elmerengeni dolgokon, de ez olyan dolog, amire büszke vagyok: egy csapatban játszhatom le az egész karrierem.

– mondta Staley.

A 49ers 12 évvel ezelőtt draftolta a tackle-t az első körben, ő pedig meghálálta ezt. Hatszoros Pro Bowler, háromszor második csapatos All-Pro és összességében egy kiváló játékos, kiváló csapattárs. A PFF értékelései szerint az utóbbi hét évben konzisztensen nagyon jó teljesítményt nyújtott és ezidő alatt legalább 840 snapen lépett pályára minden évben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!