About the author

5 Comments

 1. 1

  Fetyke

  Egyébként a Rams-Seahawks kettős nálam most idén egyenlő eséllyel indul a csoportért.
  Tavaly nagyon lesajnáltam a halászsasokat, idén ugyanezt a hibát nem követem el. :) De azért a 12-4 egy kicsit erős nekem. A Seattle megy a Steelrshez, Brownshoz, Falconshoz, Eagleshez és a Ramshez is. Ebből az 5 idegenbeli meccsből már 2 győzelem nagy bravúr lenne, és akkor a maradék 5 csoportmeccsen még bármikor beüthet valami, főleg a 49ers ellen. És meg ne feledkezzünk, hogy fogadják a Saints, Vikings duót, amik rizikós meccsek lesznek mindenképpen (főleg a Saints elleni). Szóval a 10-6 vagy a 11-5 inkább a realitás. És ugyanezt várom a Rams-től is.
  A másik két csapat közül a 49-ers okozhat meglepetést, ha összeállnak végre, és a sérülések a továbbiakban elkerülik a csapatot. A Cards pedig egyelőre nagy talány, újonc edző, újonc irányítóval, bármi lehet belőlük. Akár 1/1 is.

 2. 2

  Fetyke

  Hát a második héten aligha távozik győzelemmel a Rams a Superdome-ból. :) Igaz, erre Breeseknek sincs semmi esélyük, ugyanis a meccset nem ott rendezik. :D

 3. 3

  bjeela

  11-5 v 12-4 a Ramsnek, 10-6 v 11-5 a Seahawksnak. Ez a behorpadás az elvesztett döntő után szvsz nem jön el, mert ez a banda rohadtul akarja azt a gyűrűt.

 4. 4

  apollo

  Sok minden múlik Gurley-n, ha a futások nem jönnek én nem bíznék abban, hogy Goff megoldja.

 5. 5

  ClayMatthews52

  Cards wild card lesz!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team