Connect with us

Hír

Kingsbury kamuprofilokkal figyeltette játékosait

A Cardinals játékosainak oda kell figyelniük, mit pötyögnek a közösségi médiás platformjaikra, hiszen nem csak a barátaik, de a saját edzőjük is közelről figyeli őket. Legalábbis minden valószínűség szerint, ugyanis Kliff Kingsbury pontosan ezt csinálta a Texas Techen, kamuprofilokkal “kémkedett” játékosai után.

A főedző erről még 2016-ban beszélt egy podcastben – sajnos azután látott napvilágot a sztori, hogy a Cardinals befejezte offseason programját, így egyelőre nem tudták megkérdezni a média képviselői Kingsburyt erről, de az edzőtábor kezdetén biztosan lesz róla szó.

Vannak kamuprofiljaink cuki csajok fotóival, akik bejelölik a játékosokat, hogy láthassuk, ki mit tweetel. Ezeket komolyan figyeljük.

Ugyan nagyon furán hangzik a sztori, ez egyáltalán nem meglepő, sokan használják ezt a taktikát a ligában, csak persze nem vallják be úgy, mint Kingsbury.

A főedző egyébként azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy tavasszal elmondta, a csapatmeetingek közben adni fog a játékosoknak “telefon szünetet”, hogy ránézhessenek az üzeneteikre, közösségi médiás platformjaikra. Kingsbury szerint ez segít megtörni a meetingek monotonitását, és javítja a játékosok figyelőkészségét is. No meg persze még többet lehet kémkedni a srácok után.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!