Connect with us

Hír

Long: Donald a legjobb futballjátékos a világon

Chris Long elég sok mindent látott 11 éves karrierje alatt, azonban Aaron Donald még neki is különlegesnek számított. Long már hetedik szezonjára készült, mikor a Rams draftolta Donaldot az első kör 13. választásával, a veterán pass rushernek pedig az edzőtábor első napjától fogva egyértelmű volt, hogy Donald egy szörnyeteg.

Újonc táborban viccelődtünk azzal, hogy Hall of Famer lesz, de én igazából nem vicceltem. Szerintem ő a legjobb futballjátékos az egész világon.

Senkit nem láttam még ilyen keményen dolgozni, akinek ennyi tehetsége volt, és senkit nem láttam még ilyen erőszakosan játszani, ennyi kitartással.

Én szoktam lenni az utolsó ember a filmezős szobában, mindig bementem és megnéztem pár meccsfelvételt, miután mindenki hazament. Akkor kinyitottam az ajtót, fel akartam kapcsolni a villanyt, hogy megkeressem a tollam és füzetem, de ő már ott volt minden egyes este.

Öt szezon alatt Donald ötször lett Pro Bowler, négyszer első csapatos All-Pro,, kétszer egymás után megnyerte az Év Védője címet. Tavaly ő szerezte az egész ligában a legtöbb sacket és nagyon jó úton jár a “halhatatlanság” felé, nagyon jó eséllyel lesz belőle Hall of Famer.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!