Connect with us

Hír

Megatron: Ha a Lions békülni akar, adja vissza a pénzem

A Lions nagyon szeretne kibékülni Calvin Johnsonnal, a csapat (és egyesek szerint a liga történetének) legjobb elkapójával. Megatron is hajlandó lenne békülni, de csak akkor, ha visszakapja a pénzét.

 

 

Tudják, mit kell csinálniuk: adják vissza a pénzemet. Nem érdekel, hogy mit mondanak, csak, az, hogy mit csinálnák. Könnyedén vissza tudják adni, és akkor minden rendben lesz

 

– nyilatkozta Megatron a Detroit Free Pressnek.

 

Amikor az elkapó a 2015-ös szezon után visszavonult, akkor 3,2 millió dollárnyi aláírási bónusza ragadt benn a sapkában. Ez nevetségesen alacsony összeg, a hozzá hasonló legendáknak ezt a normálisabb csapatok el szokták nézni, arról nem is beszélve, hogy a visszavonulásával megkímélte a Lionst attól, hogy ki kelljen vágnia (24 millió dollárt foglalt volna a fizetési sapkából 2016-ban, ami nem fért bele a csapatnak). Ennek ellenére a Detroitnak nagyon rosszul esett az, hogy a klasszis idő előtt befejezte, így visszaperelt tőle 1 milliót. Ezt a pénzt szeretné vissza most az elkapó.

 

Ezzel kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Sok szurkoló szerint Megatron 110 milliót keresett Detroitban, ott lett legenda, nem kellene ennek az összegnek a töredékéért hepciáskodnia, pláne, hogy hivatalosan tényleg nem kereste/érdemelte meg azt a pénzt (különben a Lions nem tudta volna visszaperelni). Mások szerint – többek között szerintem is – viszont a csapatnak nem kellene kicsinyeskednie egy ilyen, a költségvetés szempontjából jelentéktelen összegen, mégiscsak többet ér az, ha a jövőbeli Hall of Famer hajlandó megjelenni a stadionban (a beiktatásáról nem is beszélve).

 

Vélhetően a megoldás az lesz, hogy Megatron kap valamilyen jelképes állást a franchise-nál, ahol a fizetése részeként visszakapja az elveszített 1 millió dollárt – ezzel mindenki csak nyerne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!