Connect with us

Hír

Michael Thomas évi 22 milliót akar a hírek szerint

Az utóbbi napok a Michael Thomas szerződése körüli pletykákról szólnak. Előbb jött, hogy közel vannak a felek, aztán hogy távol állnak a megegyezéstől, most pedig azt híresztelik, hogy mennyit is akar a kiváló elkapó. Jeff Duncan (NOLA.com) információi szerint Thomas évi 22 millió dollárt szeretne új szerződésében.

Duncan azt is tudni véli, hogy a Saints évi $18 millió körül ajánl Thomasnak jelenleg. Pontosan ennyit visz haza egyébként Odell Beckham, a jelenlegi legjobban kereső elkapó, de Julio Jones, Amari Cooper és AJ Green is kaphat még idén hosszabbítást, amivel akár atugorhatják ezt.

Thomas mindössze $1,148 milliót keresne idén újonc szerződése utolsó évében. Egy négy éves, évi $22 milliós hosszabbítás így egy öt éves $89,148 milliós, azaz évi $17,82 milliós szerződéssé változna, ami már nem is tűnik olyan elrugaszkodottnak a szurkolók számára. A Saints által ajánlott évi $18 millió pedig egy öt éves $73,148 milliós kontraktussá változna, ami évi $14,6 milliót jelentene.

Az ügynökök ugyebár mindig az “új pénzzel” marketingelik a megkötött szerződéseket, pedig ha nem erre fókuszálnának, akkor lehet jobban jönnének ki összességében a dologból, ugyanis az évi $22 milliót a szurkolók borzasztóan kapzsinak állítják majd be minden bizonnyal – miközben valójában nem is ennyire elrugaszkodott -, ez pedig nehezíti a játékos alkupozícióját a csapatokkal folyó tárgyalásokban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!