Connect with us

Érdekességek

Mikor kezd először Daniel Jones?

A Giants 1/6-ra draftolta a sokak által első körösnek sem tartott Daniel Jonest irányító posztra, így nem kérdés, hogy vele terveznek hosszú távon Eli Manning örököseként. Az viszont érdekes kérdés, hogy vajon mikor jön el a Duke-ról érkező quarterback ideje, mikor adja neki át a stafétát a kétszeres Super Bowl győztes Manning.

Vegasban 7,5 meccsre lőtték be a határt, azaz arra lehet fogadni, hogy legkésőbb a hetedik körben pályára lép-e, vagy sem. Ha rápillantunk a sorsolásra, akkor nem meglepő ez a határ. A Giantsé ugyanis a hatodik legnehezebb sorsolás az első 7 héten (via SharpFootball), ha az ellenfelek passz elleni védekezését vesszük alapul. A Buccaneers kivételével minden ellenfelük a liga felső felébe tartozik ebben a kategóriában, két top5-ös és még két top11-es gárdával.

Manningnek tavaly az év második felében ment jobban a játék, mikor könnyebb ellenfelek ellen kellett játszania, most az év elején nem lesz meg ez a szerencséje, így pedig lehet, hogy a szezon második felében már nem is léphet majd pályára. Ha problémát fog neki jelenteni több védelem is az első hét fordulóban és gyengén teljesít, akkor a nyolcadik fordulóban akár láthatjuk is az újoncot a center mögött.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!