Connect with us

Érdekességek

Myles Jack saját gyártású gyertyabizniszbe fogott

Myles Jack elég érdekes dolgot választott saját bizniszének, hiszen saját készítésű gyertyákat csinál, és árul is. A csapattársaitól nem kevés zrikálást kapott az elmúlt időben, de meglátjuk, ki nevet a végén, ha felfuttatja vállalkozását.

Mindig gyertyákkal együtt szoktam fürdeni, úgyhogy készítettem egy saját levendula gyertyát. Meggyújtottam, aztán olvasgattam a fürdőkádban, és azt vettem észre, hogy ez a gyertya igazából tök jó.

Felrakott egy képet a közösségi médiás platformjaira, az embereket érdekete a dolog, úgyhogy elkezdett otthon gyártani párat. A YouTube-ról tanulta meg az egészet, és kísérletezett is formulákkal. Eleinte 10 dollárért árulta a gyertyákat, de már 20 dollárra kellett emelnie az árat a kereslet-kínálat egyensúlya miatt, ugyanis teljesen egyedül csinálja ezeket.

Jack a bevételt arra használja egyébként, hogy helyi iskolákat és csoportokat segítsen. Jelenleg egyedül dolgozik, ő csinálja a gyertyákat, ő csomagolja és postázza őket, a könyvelést is ő vezeti.

Többek közt Leonard Fournette és Jalen Ramsey jókat nevetett a történeten és zrikálták rendesen Jacket, aki aztán hozott nekik egy kis termékmintát.

Néhányan próbáltak társulni a vállalkozásba, néhányan ötleteket adtak. Én meg úgy voltam vele, hogy ha eddig utálták, akkor most ne akarjanak beszállni. Vicces, ahogy átálltak az egyik oldalról a másikra.

Persze ez a holtszezonban szép és jó, de mi lesz, ha elkezdődik a szezon?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!