Connect with us

Hír

Nagy nem engedi, hogy a játékosai elfelejtsék a playoff-vereséget

Érdekes motivációs technikája van Matt Nagynek, a Chicago Bears főedzőjének. Sok edző eltemeti azokat a meccsfelvételeket, amikor a csapata szerencsétlen körülmények közt kikapott, Nagy viszont nem ilyen, ő levetíti játékosainak az Eagles elleni Double Doink néven elhíresült végjátékot, hogy a srácok érezzék a fájdalmat. Tarik Cohen mesélt erről.

Csak a meccs utolsó másodperceit mutatja meg. Megmutatja a nézők reakcióját, a mi reakciónkat az oldalvonalnál, és elmondja, hogy soha se felejtsük el, mennyire is fáj ez. Elmondja, hogy vissza fogunk jutni ugyanide, és akkor majd más lesz a kimenetel. Ez motivál minket, hogy minden egyes nap rendesen lenyomjuk az edzéseket.

Biztos mindenki emlékszik még Cody Parkey kihagyott mezőnygóljára, ami két kapufát érintve pattant vissza a játéktérre, véget vetve a Bears szezonjának. Sok jó sztori kezdődik nagy bukással, Chicagóban is azt remélik, hogy az ő filmjükben ez csak a kezdet volt, a happy end pedig a 2019-es szezon utáni Lombardi trófea felemelésével fog eljönni.

Ehhez persze nem ártana egy épkézláb rúgót leakasztani. 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!