About the author

7 Comments

 1. 1

  Zoltán Kövecses

  Ahogyan a mült héten “ez a Steelers már nem az a Steelers” volt a sztori, úgy itt is ugyanez volt elmondható. “Ez a Capitals már nem az a Capitals” (akik az alapszakasz elején bukdácsoltak. Sajnálom a Wolves -t kicsit, mert egészét tekintve mindenképpen jobb csapat mint a kijevi gárda. De úgy gondolom, a budapestiek ezt egy kicsit talán elkényelmeskedték, vagyis nem gondolták eléggé komolyan, hogy itt bizony gondok is lehetnek. A Capitals -nak óriási respekt a két playoff győzelemhez illetve a megtett kilóméterekhez. Hihetetlen, hogy ennek ellenére így tudtak teljesíteni. A másik ágon érkező csapatnak mindenkeppen lesz tartani valója tőle a döntőben, ami így még érdekesebbnek / izgalmasabbnak ígérkezik (remélhetőleg azért magyar sikerrel ;).

 2. 2

  DrBaji Mihály

  A Wolves cb-ket szénné égették, különösen a 15-öst…nem is értem, hogy mit csinált a kapott td-nél, mikor ketten voltak az elkapón, és még a kezét sem emelte fel…a vendégek folyamatosan pontokat szereztek olyan szituációkban, amikoris bedobták a labdát 2, 3, vagy 4 védő közé…

 3. 3

  acsdav2

  Szerintem nem csak, hogy lesz tartani valója a Cowbells-Enthroners győztesének, de én még azt is megkockáztatom, hogy a Capitals lesz a döntő favoritja.

 4. 4

  Zoltán Kövecses

  Kemény lesz, az biztos. De talán a Capitals “rövidebb kispadja” amit ki lehet(ne) használni. Én nem beszélnék egyértelmű favoritról egyik oldal esetében sem. Minden esetre a HFL döntőre két olyan csapat fog érkezni, akik talan picit “underdogok” (sicc) voltak az alapszakaszban, de a playoff eredményeik alaposan felpörgették őket. Bizom azért egy igazán látványos és pontgazdag találkozóban – és persze fehervári sikerben a HFL döntőn. ;-)

 5. 5

  Zoltán Kövecses

  Helyenként tleg nem lehetett ráismerni a Wolves -re illetve a játekára / játekosaira. Nem hiszem, hogy van realis magyarázat a történtekre. És szerintem 10 meccsből 9-szer behúzza ezt a bajnoki cím vedője. Hát, ez volt az a bizonyos egy, amit nem… :-/

 6. Pingback: Óriási dráma után döntős a Fehérvár Enthroners! | Fűzővel kifelé!

 7. 6

  tmbb

  Elek Ádám “gyönyörű” negyedik negyedes elkapásához tegyük hozzá , hogy az a Troy Rice, aki gyakorlatilag majdnem 48 percet játszott (offense-ben, deffense-ben) jó 10 m-es hátrányból szerelt!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team