Connect with us

Hír

Óriási segítség Cole Beasley a Bills számára

Cole Beasley nem rejtette véka alá, hogy örült, hogy távozhatott a Cowboysból a Billsbe. És nyilván a Bills sem titkolta tetszését az elkapó iránt, mikor aláíratott vele egy 4 éves $29 milliós szerződést. Buffalóban azt várják, hogy Beasley segítsen majd Josh Allen pontosságán, egy biztonsági célpontot nyújtva a slotból indulva.

Nagyon sokat jelent, főleg a mi offense-ünkben. Egy jó példa Julian Edelman a Patriotsból. Tom megbízik benne, tudja, hol lesz, ismeri a testbeszédét. Nem titok, hogy hasonló offense-t futtatunk, mint a Patriots, és szeretnénk használni a slot elkapóinkat, hogy kicselezzenek egy védőt és elinduljanak előre.

– mondta az irányító.

Beasley a holtszezon nagy részében nem tudott pályán lenni egy sérülés miatt, de Allen nem aggódik emiatt, szerinte az edzőtábor elég lesz arra, hogy kialakítsák a kémiát. Allennek újonc évében nem volt ilyen biztonsági célpontja, akire támaszkodhatott, ha baj van, ezért is menekült és futott rengeteget, és ezért sem volt túl pontos első évében. A Billsnél azt remélik, hogy Beasley (és akár a tight end Knox) segítségével javíthatnak ezen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!