Connect with us

Hír

Őrületes rekordok, amik idén megdőlhetnek

Több szempontból is legendás lesz az idei NFL-szezon: nemcsak azért, mert ez lesz a 100., de őrült rekordok is megdőlnek jó eséllyel.

 

 

A legtöbb TD-passz: Peyton Manning, 539 – Drew Brees és Tom Brady is túlszárnyalhatja idén a Colts és a Broncos legendáját. Előbbinek 19, utóbbinak 22 passzolt TD kell ehhez.

 

A legtöbb passzkísérlet: Brett Favre, 10 169 – Brees nemcsak Manning, de Favre egyik rekordját is elveheti, mindössze 387 passzkísérletre van ehhez szüksége. Mióta a Saintsnél van, 420-at átlagol szezononként.

 

A legtöbb mezőnygól-kísérlet: Morten Andersen, 709 – nem sok olyan kicker-rekord van, amit nem Adam Vinatieri tart. Mindössze 20 próbálkozás kell tőle idén, hogy övé legyen ez is.

 

A legtöbb passzolt TD 42 év fölött: Warren Moon, 11 – ha Brady nem sérül még, ezt alighanem túlszárnyalja, és nem is kevéssel.

 

A legtöbb elszenvedett sack: Brett Favre, 525 – a rekord az rekord. Ha Ben Roethlisbergert idén legalább 25-ször sackelik, akkor övé lesz a cím. Mondjuk ez nem lesz egyszerű, Big Bent legutóbb 2014-ben sackelték 24-nél többször.

 

Super Bowl-győzelmek: New England Patriots és Pittsburgh Steelers, 6 – erre nyilván mindkét csapat esélyes, bár a pénzünket talán inkább a Patriotsra tegyük, ha mindenképp muszáj. Amelyik csapat előbb nyer Super Bowlt, az lesz egyedüliként minden idők legsikeresebb franchise-a.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!