Connect with us

Hír

Shaquem Griffin nyomdokaiba lépne a Browns újonca

A Browns draftolatlan újonc safetyjének, JT Hassellnek nincs sok esélye megélnie a Browns végső 53-as keretét, de ő már megszokta, hogy kételkednek benne.

Hassell úgy született, hogy a bal kezén csak két ujj volt, a tavalyi évig pedig a legtöbben úgy gondolták, hogy ilyen fogyatékossággal nem lehet az NFL-ben játszani. Aztán jött Shaquem Griffin, akinek négy éves korában kellett amputálni a bal kezét, majd draftolták, és pályára is lépett a Seahawksban. Ez pedig Hassellnek is inspirációt nyújt.

Végre valaki megmutatta az embereknek, hogy ilyen fogyatékossággal is lehet játszani. Vannak olyan emberek, akik tolószékben ülnek, nem látnak, vagy nem tudnak járni, ők sosem fognak futballozni. Képzeljük el, hogy éreznek. Vannak gyerekek, akik nem képesek erre, de azt kívánják, bárcsak focizhatnának. Shaquem Griffinennel talán egy kis reményt nyújthatunk nekik.

Nagyon meredek út áll Hassell előtt, de ő készen áll a megmérettetésre. Elmondása szerint kétszer olyan keményen dolgozik, mint bárki más. A safety személyes sztorija miatt nem nehéz neki szurkolni, még ha tényleg nincs is sok esélye a keretbe kerülésre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!