Connect with us

Hír

Teljesen megjavult a liga legrosszabb secondaryje

A Tampa Bay Buccaneers leggyengébb pontja az utóbbi időben egyértelműen a secondary volt, egyszerűen nem tudott a csapat passz ellen védekezni. Dirk Koetter csapata engedte a legmagasabb passer ratinget (110,9), passzonkénti átlagot (8,2) és passzpontosságot (72,5%) a ligában 2018-ban. Az új edzői stáb szerint viszont teljesen megoldódtak ezek a problémák. Bruce Arians főedzőt arról kérdezték, melyik egység fejlődött a legtöbbet az első edzések alapján.

Valószínűleg a secondary. Szerintem nagyon, nagyon jók vagyunk. Carlton Davisszel és Vernon Hargreavesszel tudtuk, hogy van két korrekt cornerünk, most már van öt korrekt cornerünk. Szerintem Ryan Smith is sokat fejlődött. Úgyhogy igen, szerintem teljesen megjavítottuk a januárban még problémásnak ítélt egységet. Gyorsan le is kopogom, hogy egészségesek maradjanak.

Todd Bowles korábbi safetyként a secondary specialistája, így a védőkoordinátor miatt is nagy fejlődés várható az egységben. Addig persze nem merészkednénk, hogy teljesen megjavult az egész attól, hogy a drafttőkéjük nagy részét ide költötték, de fejlődés mindenképp várható – mondjuk nem nehéz a tavalyi szintről.

A Bucs a drafton nyolcból hatot húzott a védelembe és mindhárom második napos pickjét a secondaryre lőtte el (Sean Bunting, Jamel Dean és Mike Edwards). Rajtuk kívül érkezett még Arians kedvence, a hibrid safety/linebacker Deone Bucannon is a piacon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!