Connect with us

Hír

Trent Williams le akar lépni a Redskinstől, és nem a pénz miatt

Tegnap még arról számoltunk be, hogy Trent Williams több pénzt akar, és ezért nincs ott a Redskins kötelező edzésein. Közben viszont kiderült, hogy egyáltalán nem ez a helyzet, viszont elege van a Redskinsből és le akar lépni. Erre pedig jó oka is van. Williams elmondta a csapattársaknak, hogy azt akarja, hogy elcseréljék, vagy kivágják, mégpedig azért, mert a csapat rosszul kezelte a tavalyi sérülését. A kiváló bal oldali tackle megfogadta, hogy nem játszik többet a csapatnál.

Néhány hónapja jött a hír, hogy Williamsnek egy jóindulatú tumort (vagy valami hasonlót) kellett eltávolítani a fejéről. Sok információ nem látott napvilágot az eset kapcsán, de a jelek szerint a Redskins nem kezelte jól a helyzetet. Williamsnek egyébként ezen kívül borda-, térd- és ujjsérülése is volt.

Mivel a liga egyik legjobb tackle-jéről van szó, így minden bizonnyal nagy kereslet lenne érte, ha a Redskins megpróbálná teljesíteni a kérését és elcserélné. Dwayne Haskins megvédése érdekében azonban a csapatnak nyilván jobb lenne, ha megpróbálná megoldani ezt a szituációt.

A Redskins orvosi stábja egyébként híresen gyenge. Az utóbbi 5 évben egyetlen csapat sem vesztett el több játékost sérülés miatt, mint a Redskins. A “games lost to injuries” adatot nézve – ami azt mutatja meg, hogy hány meccset hagytak ki a sérült játékosok – a Redskins 44%-kal van az NFL-átlag felett, az utóbbi években pedig sorrendben a 32., 25., 28., 31., 24., helyen végeztek. A csapatnál rosszul kezelték Derrius Guice, Alex Smith és Colt McCoy sérüléseit is, mindegyiküknek legalább három műtétre volt szüksége ugyanazon sérülés miatt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!