Connect with us

Érdekességek

Wentz egy társaságba került Carral és Garoppolóval

Carson Wentz nemrég írta alá egy 4 éves, 132 millió dolláros szerződést, ezzel ő lett a 22. irányító az NFL történetében, aki legalább 100 millió dolláros szerződést kapott. Viszont mindössze ő a harmadik, aki úgy kapott ekkora kontraktust, hogy soha egyetlen snapet sem játszott a PO-ban.

 

 

A tehetsége alapján Wentz megérdemli a nagy pénzt, és hiába jutott karrierje első három évében kétszer PO-ba az Eagles, ő sérülés miatt egy percet sem játszott a rájátszásban. Nem mintha ezt rajta kívül olyan sokan bánnák, hisz az Eagles Super Bowlt nyert, Nick Foles pedig így ki tudott harcolni egy zsíros szerződést.

 

Wentzen kívül még két irányító van ebben a klubban: Derek Carr és Jimmy Garoppolo. Garoppolo helyzete a legérdekesebb, ő nem hogy a rájátszásban nem játszott, de még csak 16 kezdő meccse sem volt, amikor a 49ers egy 137,5 millió dolláros szerződést adott neki. Carr helyzete már inkább hasonló Wentzéhez, ő is az MVP-közeli szezonja végén sérült meg, de mivel neki nem volt normális backupja, így a PO-ban azonnal elvérzett a Raiders. Ennek ellenére kapott egy 125,025 milliós szerződést, bár azóta nem nagyon találja a formáját.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!