About the author

13 Comments

 1. 1

  Tizenkettes

  Nem tudom, ez mennyire vágja földhöz, mindenesetre nem indítja túl jól a karrierjét. Első körös, nyilván nem rossz játékos, van, illetve lehet jövője. Én lehet, hogy a helyében egyelőre meghúznám magam. Egyébként az interjúkon nem kerülnek elő ilyen kérdések? Pl. mi a véleménye a holdoutról? :)

 2. 2

  ahanem

  Egy futónál, akit össze meg vissza törnek, jóval fontosabb az a garantált pénz, legyen az akármennyi.

 3. 3

  László

  Mi lesz itt majd mikor tényleg komoly pénzekről fog dönteni, ha már az újonc szerződésénél is ekkora a bonyodalom. Remélem elvből egyik oldal sem fog engedni és kihagyja az egész szezont. :)

 4. 4

  Fetyke

  Azért ne alakoskodjunk! 300 ezer dollár az 85 millió forint körül van. Az még Amerikában sem mindegy, hogy garantáltan a tied vagy sem…

 5. 5

  camillo 7777

  Szerintem itt a manager-ek elvei miatt és a jövőbeli játékosokért harcolnak. Ha mindig engednek egy kicsit akkor pár év múlva már a 12 választott pénzét akarják csorbítani a csapatok.

 6. 6

  sgtGiggsy

  300ezer Amerikában sem mindegy egy buszvezetőnek, rendőrnek, vagy akár egy orvosnak. Na de egy sportolónak, aki az első szerződésével 12milliót keres? Már bocs, de mi ahhoz képest a 300ezer? Konkrétan a 3%-a sincs az összeg. Annyit egy kicsit is jobban kereső ember észre sem vesz.

 7. 7

  Fetyke

  Térjünk vissza a kérdésre, ha megkerested az első 12 millió dollárodat. :) Szólj, és megadom a bankszámla számomat, hogy átutalhasd a 300 ezer dollárt! :D

 8. 8

  sgtGiggsy

  Egyrészt ha keresnék 12 millió Dollárt, tuti nem égetném magam holdouttal 300ezer Dollár miatt. Másrészt itt ugyebár olyan 300ezer Dollárról van szó, amit MEGKAP, kivéve, ha szarul végzi a dolgát.
  Amúgy kis tétel, de van kolléganőm, aki a közös kávéba havonta beadandó 500Forinton is képes volt kukacoskodni, na arányaiban ez hasonló kategória (nyilván a teljes összeghez mért százalékban nem).

 9. 9

  ducksfan

  Ha már az újoncok, pláne a nem Top10 draftoltak kötött, alacsony összegért játszanak, legalább az lehetne teljesen garantált.

 10. 10

  loveidavid530 .

  Ha carrier endig serülest szenved akkor nem mindegy az a plusz 300k.

 11. 11

  sgtGiggsy

  Akkor sem számít semmit. Ha 11 milló 700ezerből nem képes megalapozni a jövőjét, 12millióból sem tudja.

 12. Pingback: Jacobs is aláírt, már csak 11 draftoltnak nincs szerződése | Fűzővel kifelé!

 13. Pingback: Ezt a csatát a játékos nyerte | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team