Connect with us

Hír

A Bears mind a 32 csapat rúgóhelyzetét alaposan figyeli

Ha két irányítód van, igazából nincs egy sem – tartja a régi közmondás. Ez igaz lehet a rúgókra is, a Bearsnél pedig jelenleg kettő van rosteren: Elliott Fry és Eddy Pineiro. Ezen a veresengésen kívül azonban a Bears közelről követi mind a 31 másik csapat rúgóhelyzetét, hátha kívülről tudnak végre megoldást találni a problémáikra – erről beszélt Ryan Pace, a csapat general managere.

Minden csapatot figyelünk, minden versenyhelyzetet követünk a ligában, rúgó poszton is. Tudjuk, hogy állunk, figyeljük a fejleményeket és nézzük, hogyan alakulnak a csaták. Biztos vagyok benne, hogy felugrik majd olyan is, ami minket is meglep.

Pace elmondta, hogy mindkét jelenlegi rúgója egyenlő feltételekkel indul, ami minden bizonnyal igaz is abból a szempontból, hogy egyikük állása sincs biztonságban. A Bears eddig is elég széles körben nézelődött kicker fronton, 8 rúgó is próbálkozott a rookie minicamp során. Ez a legnagyobb sztori a csapat körül egész holtszezonban, miután nem volt megoldott a szezonban a poszt, Cody Parkey-n pedig elment a rájátszás – ha így akarjuk nézni azt a helyzetet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!