About the author

6 Comments

 1. 1

  Debreceni József

  Gratula a Fehérvárnak!

 2. 2

  acsdav2

  1.Grat az Enthronersnek! Az elődöntőhöz hasonlóan megint az volt az érzésem, hogy talán az ellenfél a jobb csapat, de megint a legfontosabb pillanatokban ők nem hibáztak. Nagyon emlékeztet a Broncos 2015-ös bajnoki címére, amikor a PO-ban úgy verték meg Steelers,Patriots,Panthers triót, hogy igazából egyszer se tűntek jobbnak a másik csapatnál, de a kulcs pillanatokban sose hibáztak.
  2. A HFL-re nézve biztató, hogy a mezőny továbbra is kiegyenlített. Az utolsóként végzett Steelers ugyanúgy szoros meccset tudott játszani a későbbi bajnokkal, mint a Cowbells-Capitals duó.

 3. 3

  Tamás

  Sem a szezon előtt, sem a szezon közben, de még a rájátszás előtt sem gondoltam azt, hogy ez a két csapat játssza majd a döntőt.Véleményem szerint nem is ez a 2 csapat a legerősebb.

  De mindenképpen meg kell említeni, hogy a mezőny kiegyenlített és most ebben a rájátszásban ez a két csapat hibázott a legkevesebbet és ők akarták a legjobban a győzelmet.

  Játékos statisztika lesz a playoffról?

 4. 4

  katonadani

  nem lesz statisztika

 5. 5

  Sándor Jánosik

  Egy mezőnygóllal nyerhetett volna a Capitals de valamiért nem bíztak a rúgójukban…

 6. 6

  Tuzpallos

  Nem is értettem, mert a kezdőrúgást végző emberük nagyot tudott rúgni, míg az extra pontot a puntoló, gyengébbnek tűnő rúgótechnikájú emberük végezte el.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team