About the author

41 Comments

 1. 1

  Debreceni József

  Na kérem, ezekhez a csapatokhoz kell a Texansnak bekopogni egy esetleges Clowney trade miatt?

 2. 2

  bjeela

  Én elraboltatnám Scarnecciát, titokban klónoztatnám és akkor már csak egy rendes QB kellene. Meg BB. Meg tulajnak Kraft. És Fangio. A picsába, de szeretnék már végre jó focit látni a Bearstől…

 3. 3

  Ádám Váradi

  Köszönjük szépen!❤

 4. 4

  Ádám Váradi

  Köszönjük szépen!❤

 5. 5

  Krisztian Fekete

  Egyszerűbb lenne egy rendes csapatot választani. :D

 6. 6

  Fetyke

  Tényleg egyszerűbb lenne, ha Pats drukker lennél ezentúl. :D

 7. 7

  Fetyke

  Tényleg egyszerűbb lenne, ha Pats drukker lennél ezentúl. :D

 8. 8

  Fetyke

  A legrosszabb ötössel nem kell sietni! :)

 9. 9

  Fetyke

  A legrosszabb ötössel nem kell sietni! :)

 10. 10

  bjeela

  Nem, nem, soha! Szeretem a macikat!

 11. 11

  bjeela

  Ti összebeszéltetek Fetykével? Hiába agitáltok, nem a Bears-szel van baj, hanem a vezetéssel. ;)

 12. 12

  bjeela

  Deeeee! Bááár, most hogy mondod, inkább hagyjuk…

 13. 13

  Krisztian Fekete

  Dehogy beszéltünk. Inkább csak nyilvánvaló, nem véletlen egyezik a véleményünk. :)

 14. 14

  acsdav2

  “futáshoz pedig még jobban is blokkolnak, elég csak megnézni bármelyik Steelers-futó statisztikáit az elmúlt évekből”

  A tavalyit szerintem ti nem néztétek meg, mert a Steelers nem volt egy jól futó csapat. :)

 15. 15

  Malloy

  Csak egy észrevétel. A Colts falában Glowinski volt G és Braden Smith játszott Tacklet.

 16. 16

  Gergely Nagy

  Nem hogy örülnél, hogy benne lesz a tülkos csapat a top3ban ?

 17. 17

  camillo 7777

  Ha Renningan dicséri az Eaglest azt komolyan kell venni. Ott nem lesz elfogultság. Igaz Dani cikkeit is nagyon szeretjük. Fly_Eagles_Fly

 18. 18

  Bandi

  A tavalyi nem volt jó(legalább az elmúlt évekhez képest)?

 19. 19

  bjeela

  Gyanúsak vagytok nekem. Mindenesetre egy csepp eszetek sincsen: nem a Pats kell, hanem az a tudás, szellemiség, rendszer, stáb, nevezd aminek akarod, amitől sikeresek. Pont leszarom a bostoni suttyókat… ;)

 20. 20

  Krisztian Fekete

  Én nem arra utaltam, hogy szállj fel a bostoni bandwagonra, csak hogy válassz egy normális csapatot. :D

 21. 21

  bjeela

  A védelem egészen meglehetős volt, de a támadó alakulat… Persze, hogy a seggemet verdestem a flaszterhoz örömömben, hogy végre van foci Chicagoban és nem pofozógépek vagyunk a csoportban, de az ember ugyebár telhetetlen. Hallgass meg egy peccest és tudod, miről beszélek… ;)

 22. 22

  Andras Daroczy

  Én is.

 23. 23

  Andras Daroczy

  Ahogy megnéztem a sorrendet és eljutottam az első helyezetthez, rögtön Dani, jutott eszembe, hogy “hazabeszél a szíve” de legörgettem és látom, hogy nem ő írta a cikket :-)

  akkor Wynnből All-Pro lesz, vagy bust, más lehetőség nincs

  Reningen , a saints, rams, kansas támadófala szerintem jobb mint a steelers vagy a titans fala, eredmények alapján.

 24. 24

  renningan

  A Steelers-futókról volt szó, hogy az overall statisztikákat mivel rontották, az már az ő dolguk :D de Conner 4,5-es átlaggal futott 13 meccs alatt 973 yardot és 12 TD-t, Jaylen Samuels pedig 4,6-os átlagot tudott. A Futball Outsiders szerint egyébként overall 15. volt, a rövidyardos szituknál top5 – az egység alapvetően jó, tavaly egyszerűen nem jött ki a lépés csapatszintén. Nem véletlenül hasaltak óriásit.

 25. 25

  renningan

  A Saintsnek két kiemelkedő játékosa van, Armstead és Ryan Ramczyk, ami nagyjából egál Lewannal és Conclinnal, viszont Saffold jobb, mint Warford, a többiek pedig max egy szint, de persze lehet mellettük érvelni. A Rams támadófala tavaly volt jó, idén viszont a fal belsejében kvázi újoncok lesznek, óriási lutri az egység, én top10-be sem tenném.

  A Chiefsnél Mitchell Schwartz elit, de rajta kívül csak két jó körüli van Laurent Duvernay-Tardiffal és Eric Fisherrel, Reiter és Ervin viszont kifejezetten gyenge. A Steelersben jelenleg max egy gyenge játékos van három nagyon jó/elittel és egy jóval.

 26. 26

  Krisztian Fekete

  Áltasd magad, tényleg csak szerencse egy jó Qb választása! ;) amúgy meg én miért ne emberkeggyek, ha te magyarkodhacc? :)

 27. 27

  renningan

  köszi, javítottam :)

 28. 28

  renningan

  Nászajándék :D

 29. 29

  Bandi

  És mi a véleményed a Bears faláról?Szerintem egység szinten jók voltak.

 30. 30

  bjeela

  Ez egy normális csapat lenne, ha lenne egy normális vezetése. Amúgy meg te csak ne emberkeggyé, mert a Packsnek is volt olyan periódusa, hogy a green bay-i tejipari dolgozók szakszervezetének tagsága sajtárt húzott a fejére a meccsen, annyira szégyellte magát. ;) Nekünk sajnos nem volt szerencsénk egy Favre-t és egy ARodot beszerezni, bár ezzel a hülyék gyülekezetével még őket is elrontottuk volna. Ennek ellenére akkor is Bears és mint már többször is megemlítettem: magyar ember Bears szurkoló. :D Istenem, ha jönne egy újabb Halas Gyuri bácsi és maradna ismét 20 évig…

 31. 31

  bjeela

  Akkor miért invesztáltatok egy jósnőbe, egy kondamalacba, egy amazóniai varázslóba és Gyurcsok Józsiba Favre választása előtt, miközben minden vezetőnek és szurkolónak le volt köpve a bal válla, szerencsesüti papírok és négylevelű lóherék lógtak ki a zsebükből, a Lambeau Field ajtajára szerencsepatkó volt felszögelve, senki nem mert hozzáérni a pókhálóhoz a sarokban és minden fekete macskát elkergettek Green Bayből? Haggyuk már a felesleges mellébeszéléseket… Még a sajtárba is szerencsehozó ólmot öntögettetek, hátha kiadja Favre arcképét.

  Már elnézést, de mi köze a honfiúi ragaszkodásnak ahhoz, hogy te itten felszólítasz engem, hogy “válassz egy rendes csapatot”? Hát montamén neked olyat, hogy nem igazán a legjobb barátságot kötötted, mert azóta sajtszagú vagy, amivel rendes társaságba sem illő járni, nemhogy tele szájjal vigyorogni egy pálpusztais túrótorta után, ahogy az Green bayben szokás? Pedig mondhattam volna, de bennem van megértés embertársaink mániái és kóros eltévelyedései iránt. Ha neked ez kell, hát csináld… Én meg maradok a medvesétáltatásánál a Macy’s on street-en, veszek neki szép ruhácskákat a Magnificent mile-on és próbálom megtanítani nekik a “szerb húsz öt cseh, öt török, öt görög hány ember?” mondókát, de sajnos nem elég tanulékony. De azt már perfekt tuggya, hogy “sajtfejű majmóóók” és édesen brummog hozzá! :D

 32. 32

  bjeela

  Te aztán nem garasoskodsz, csak úgy szóród, két marékkal, kerül, amibe kerül! Ilyen egy igazi barát… :D

 33. 34

  magyar_newton

  Az oké, de ha ez se volt meg, akkor mi alapján értékelted? :)

 34. 35

  renningan

  Top15 környékére lőném be őket, talán közelebb a 10-hez.

 35. 36

  renningan

  Nyilván nem ismerem a Colts játékosait és csak hasra-ütés szerűen írtam valamit, hogy hátha megtévesztem ezzel az olvasókat :( azt hittem, senki nem veszi észre :'( még jó, hogy jóhiszeműségből nem gondoltad azt, hogy amikor a neveket másolgattam, az egyiket rossz helyre illesztettem be.

  De most, hogy ez így kiderült, kénytelen voltam utánanézni a Coltsnak, és kiderült, hogy tényleg elég jó az a fal, így végül is maradhat plusz egynek. Basszus, mekkora mák az már, hogy véletlenül, egy oltári nagy tévedés közepette, zéró utánajárással és ismerettel is sikerült beletrafálnom? :O

  A véletlen elütések okozta kellemetlenségekért sorry – jó lenne, ha nem lenne, de néha sajnos megesik. Minden más, hozzájuk kapcsolódó feltételezésre pedig ott a MasterCard.

 36. 38

  camillo 7777

  A legszebb ajándékok mindig a sajtát kezűleg készített ajándékok. ???

 37. 39

  ClayMatthews52

  Azért a Cowboys hagyományosan jó fala erős túlzás, emléxem még, hogy Romo folyamatosan kevlárban kellett, hogy játsszon, mert még bordatöréssel is mindig agyonverték.

 38. 40

  Fetyke

  Tévedtél! Nem kerültünk be a top3-ba! ?

 39. Pingback: A liga öt legrosszabb támadófala | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team