Connect with us

Minden ami NFL

A liga öt legrosszabb elkapószekciója

Folytatjuk a listázást, ezúttal az NFL legrosszabb elkapószekcióit gyűjtöttük össze: azt az öt csapatot, ahol a leggyengébb elkapóötösök (WR, TE, RB) vannak. A legjobbakból összeállított listát itt olvashatjátok el.

 

 

 5. Jacksonville Jaguars
 WR: Dede Westbrook, Keelan Cole, Marqise Lee
 RB/TE: Leonard Fournette, Geoff Swaim

 

Nick Foles egy elit kisegítőszemélyzet mellett életképes tud lenni, de a Jaguars ég és föld az Eagleshöz képest. Westbrook és Lee nem lenne rossz, egy vállalható WR2 szintjét tudják hozni egészségesen, és kisebb meglepetésre Leonard Fournette is egész ügyesen kapdosta el a labdákat tavaly. Utánuk már nagy a szakadék, sem Cole, sem Swaim (vagy bármelyik másik TE) nem tűnik jónak, az Ertzhöz szokott Foles csodát fog látni.

 

 4. Buffalo Bills
 WR: Cole Beasley, Robert Foster, John Brown, Zay Jones, 
 RB/TE: LeSean McCoy

 

A Bills tavaly a leggyengébb elkapószekcióval rendelkezett a ligában. Ez idén a Cole Beasley-John Brown duóval, illetve a Foster-Jones páros előrelépésével ugyan némileg változott, de még mindig a liga egyik leggyengébb egységéről van szó. Beasley tavaly 672 yardot szerzett, míg Brown 712-t – egyiket sem tudta felülmúlni egyetlen Bills-játékos sem tavaly, ráadásul normális TE sincs Buffalóban (az idén draftolt Dawson Knox majd jó lehet, de egyelőre nagyon projektjátékos). McCoy korrekt, futóként tavaly a második legtöbb elkapása volt a csapatban, de ez még mindig kevés a boldogsághoz.

 

 3. Baltimore Ravens
 WR: Willie Snead IV, Marquise Brown 
 RB/TE: Mark Ingram II, Mark Andrews, Nick Boyle

 

A Ravens ugyanaz, mint a Bills, csak egy John Brown mínusszal – a korábbi Cardinals elkapó a csapat legjobbja volt tavaly, ő szerezte a legtöbb TD-t és yardot Baltimore-ban. Snead egy középszerű játékos, Boyle átlag alatti (helyette lehetett volna a 3. körös Miles Boykint írni, de vele sem jobb a helyzet), Ingram pedig nagyjából McCoy szintjét tudja hozni jobb napjain. Andrews egy jó kis játékos, de ő sem kiemelkedő, Marquise Brown pedig újonc – jól mutatja az egység gyengélkedését, hogy idén egy első és egy harmadik körös picket áldozott a Ravens elkapókra.

 

 2. Miami Dolphins
 WR: DeVante Parker, Kenny Stills, Albert Wilson 
 RB/TE: Kenyan Drake, Mike Gesicki

 

A tehetség alapján nem lenne olyan nagy gond az egységgel, de a teljesítménnyel és a használhatósággal már komoly problémák vannak. Parker első körösként óriási nagy bust (plusz sérülékeny), Stills egy normális WR2, de sokat hibázik és nagyon rendszerfüggő, Wilson a szegény ember Golden Tate-je, aki nem tud egészséges maradni, Gesicki pedig csak arra jó, hogy ne Dwayne Allent kelljen beírnom. Egyedül Drake-re nem lehet különösebb panasz, tavaly ő szerezte a legtöbb elkapást, illetve a második legtöbb yardot és a TD-t a csapatból.

 

 1. Washington Redskins
 WR: Paul Richardson Jr., Josh Doctson  
 RB/TE: Chris Thompson, Jordan Reed, Vernon Davis

 

Pár éve még a Redskinsé volt az egyik legjobb elkapószekció a ligában, de mára teljesen lezüllött az egység. Jordan Reed elit szinten tud játszani, de nála sérülékenyebb TE nem nagyon van a ligában, Vernon Davis öreg, 20-30 elkapás lehet benne maximum, Chris Thompson pedig hiába ügyes, ha szezononként hat meccset kihagy. Ehhez jön még a pocsék WR-sor: Doctson óriási bust, eddigi teljesítménye alapján 500 yardnál nincs több benne, a változatosság kedvéért szintén sérülékeny Paul Richardson pedig leginkább WR3 kaliber, abból is a gyengébb fajta. Akárki is lesz Washingtonban az irányító, kegyetlenül meg fog szenvedni.

 

 +1 Seattle Seahawks
 WR:  Tyler Lockett, DK Metcalf, Jaron Brown 
 RB/TE: Chris Carson, Will Dissly

 

A Seahawks visszaállt a régi jól bevált recepthez, Russell Wilson legutóbb 2013-ban passzolt olyan keveset, mint tavaly. Ebben persze az is közrejátszott, hogy kifejezetten gyengék Wilson opciói: Lockett top játékos, de rajta kívül nincs jó célpontja Wilsonnak. Dissly tehetséges, de ezt csak pár meccsen láttuk eddig, a futók közül mindenki inkább futni tud és Carson a legkevésbé gyenge elkapó, míg a WR-ek közül Metcalf egy óriási lutri, Jaron Brown pedig tavaly 16 meccsen 166 yardot termelt. A potenciál adott, de Lockett ide vagy oda, ez egyelőre elég kevés.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!