About the author

21 Comments

 1. 1

  Sestertius

  Hayden Hurst mehetne Boyle helyett,
  de jah.. nevek alapján nem túl veretes :( remélem, hogy Brown robbantani fog

 2. 2

  ThySoul

  Ravensnél vártam a poént, hogy nem is kell elkapó, ha egy futó az irányítód (vagy valami hasonlót)

 3. 3

  renningan

  Nem láttam különbséget, gyakorlatilag bárkit írhattam volna ötödiknek, a nevek alapján ez sehogy sem lesz jobb. Meg Jackson mellé én ilyen yard after catch guyokat hoznék, mint mondjuk Golden Tate, aki egy 5 yardos screenből csinál 20-at. Kíváncsi leszek, Brown mire lesz képes.

 4. 4

  Fetyke

  Na de ki várja a Seahawks szurkolóin kívül Dissley-től, hogy jó lesz? És miért?

 5. 5

  bjeela

  Renningan egy reménykedős fajta, haggyad szépen álmodozni, mert az télleg jó dolog. ;)

 6. 6

  Sestertius

  Hát ha Brown nem csinál 1000 yardos szezont idén újoncként akkor nem kell PO veszélytől tartani az biztos…
  Én megkozkáztatom, hogy nem lesz nagy difi a passzolt és a futott yardok között..

  A védelmet mindenki siratja, én nem hiszem, hogy ott visszalépés lesz.. sőt.. megkockáztatom, hogy a liga legjobb secondaryje Baltimoreban van..
  Futás menni fog, mint eddig
  a siker kulcsa szerintem Hurst (igaz hogy nem mutatott semmit, de szinte végig sérült volt!) Andrews és Brown, ha ők hárman összeszorgoskodnak 2200-2300 yardot akkor idén is meglehet a csoport, de rohadtul szoros lesz..
  Én látom azt a scenariot , hogy a Ravens, Steelers, Browns 1 győzelmen belül lesz alapszakasz végére..

 7. 7

  bjeela

  A Sehawkst nem értem. Jó, így is bedadogtak a PO-ba valahogy, de ott elakadtak. Viszont van egy zseniális QB-juk és eccerűen nem adnak hozzá elkapókat. Faguriga legyek, ha ez logikus.

  Foles nagy szarban lesz, és épp ezért mondtam azt az “utolsó pár előre fuss” játékban, hogy baromi necces, hogy lesz a Jags továbbjutó a csoportból, ha nincs kinek dobáljon Foles.

  Ha pedig a Ravens ráharap a “minek dobálni, ha futhatunk is” szendvicsbe, abba kitörhet a foguk, ami már látszott tavaly is, még ha pont úgy jártak, mint a Seahawks: bejutottak kínkeservesen a PO-ba(azt a csoport elsőséget hagyjuk, mert közröhej és az NFL szégyene volt), de minek. Túl átlátszó, egysíkú, kiismerhető, ha csak állandóan futkároznak.

 8. 8

  renningan

  Amíg Baldwin ott volt, azért valahogy eldöcögtek, az ő kiesése nagy érvágás. Ha DK hozni tud egy jó szintet, és Dissley is olyan jó lesz, ahogy várják, akkor rendben lesz ez. Ha viszont rosszul pattog a labda, akkor elég szívás lesz Wilsonnak, Lockettre sem lehet mindent rádobni.

 9. 9

  renningan

  Újoncként 150 yarddal és 2 TD-vel kezdett két meccsen, majd lesérült. Ő jó lehet.

 10. 10

  Fetyke

  Egészen pontosan egy szenzációs teljesítménnyel kezdett Denverben, majd Chicagoban is még nagyon jól játszott és innentől még lenyomott két meccset (az elsőt teljesen) vállalhatatlanul gyenge teljesítménnyel. Nem a legjobb tendencia. Be is fürödtem vele fantasyban. :)
  Nem tennék rá egy lukas kétfillérest sem, hogy egyáltalán a TE-k első felében végez idén, és akkor az még mindig nem olyan sokat dob ezen az elkapó soron.

 11. 11

  touchdown29

  Tudom, hogy nagyon korai, de ha ennyire rossz a Ravens WR felhozatala és a jövő évi draft elkapóiról már most ódákat zengenek, akkor mennyi az esély arra, hogy a Ravens ismét WR-t draftolna? Mennyire bevett szokás, hogy egy csapat ugyanarra a posztra választ játékos az első körben két egymást követő évben?

 12. 12

  Ádám Jakab

  Packersösként azért néztem hátha bekerül a csapat a legrosszabb 5-be. Adams egy erős WR1, talán top5 de legalább top 6-7, viszont mögötte nagy a szakadék…egy halom sokadszámú WR, pár másodéves meg Allison aki tavaly nagyrész sérült volt. Nem túl vastag. Graham eddig elkapások terén nagyon nem hozza azt amit fizetnek neki , esetleg még Aron Jones lehet az aki hozzátesz pár elkapott yardot mint RB, de ez igy sem kövér. Nem mondom hogy top 5 de szerintem top 10 környéki legrosszabb gárda, ha csak nem mutatnak jelentős javulást az újak.

 13. 13

  bjeela

  Igazad van, de épp ezzel a mondatoddal árultad el az egyik problémát vele kapcsolatban: sérülékeny. A mások gond, hogy bár valóban ügyes, de nincs összehasonlítási alap, hiszen két meccs alatt még lehet meglepetés: nem kalkuláltak vele annyira, nem fogták, nem a legerősebb védő fogta(nem tudom, ki volt az ellenfél, akikkel szemben elérte ezt a télleg szép teljesítményt), etc, etc. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy a srác ígéretes, de igazából senki sem tudja, mit várhasson tőle.

 14. 14

  csírapecc

  Az már lerágott csont…

 15. 15

  Gáspár Bollók

  2018-ban a GB az elkapott yardokban 6., az elkapásonkénti yardokban 9. volt. Ez messze van szerencsére a top5, de még a top10 legrosszabbtól is. Egy-két elsőévesben pedig van potenciál egy jó WR2-nek vagy WR3-nak. Graham pedig hiába van túlfizetve, 14. volt a TE-k között, ami erős középmezőny.

 16. 16

  Antal Kovacs

  Hurrá, Washington szurkolóként örülhetek, hogy végre valamiben nyertünk :’) :’)

  Amúgy nem tudok belekötni a helyezésbe, csak ugye a rookie-k itt is kimaradtak. Persze nem bizonyítottak semmit, de itt épp egy generációváltás folyik, és ezzel együtt jár a visszaesés. Bár akkor hogy a retekbe került be Metcalf a Seahawks-hoz???
  Terry McLaurin jó lehet ha Haskins játszik, Kelvin Harmon meg úgy lehet jobb, mint Dockston, hogy nem első, hanem 6. körös. Dockston kuka, CFL-ben még jó lehet, a többieknél meg azon múlik minden, hogy lesérülnek e. Ja és Trey Quinn is kimaradt, aki ugye az új Crowder lehet, de ő is sérült volt tavaly, természetesen…

  Na meg innen szép nyerni! Majd mindenki fog nagyokat nézni, amikor a Redskins elkapók átlépik a 2.500 yardot!!! (összesen… :D )

 17. Pingback: A liga öt legjobb támadófala | Fűzővel kifelé!

 18. 17

  Zoltán Kövecses

  Én meg azt a scenariot, hogy a Ravens az idén mocskosul besül. Persze nem tudhatom előre, mi lesz ennek a csoportnak a vége, de hogy a Steelers vagy a Browns (50-50% -ra adom oket) magasan ki fog emelkedni, az hétszentség. Bár nekem tökmind1, de hogy Baltimore -ban 2020-ra valamit nagyon-nagyon el kell kezdeni előlröl, az tutti. Mert ez a koncepció, ami most ott van, egyszerűen életképtelen. Sorry!

 19. 18

  Sestertius

  ? És ezt mire alapozod?
  Ez maximum egy feltevés.. szerintem ezt még nálunk sokkal magyobb szakértők sem mernék kijelenteni.. ezt max köv alapszakasz végén lehetne így kijelenteni..
  Azzal ne gyere légyszíves, hogy LJ nem tud passzolni, mert akkor Mayfielden kívül az egyik 18as első körös se tud…

 20. Pingback: Josh Allen egész nyáron az “ostoba játékait” nézi | Fűzővel kifelé!

 21. Pingback: A liga öt legrosszabb támadófala | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team