About the author

28 Comments

 1. 1

  bjeela

  Ebben az a durva, hogy a felsorolt hat csapatból négy(Giants, Seahawks, Raiders, Ravens) komoly tradíciókkal rendelkezik a kiemelkedően jó védelmek tekintetében.

 2. 2

  acsdav2

  Látva, hogy a Dolphins mindenhol befért eddig a legrosszabbak közé, kezdem úgy érezni, hogy kidobott pick volt Rosenért cserélni. Bár lehet, hogy ők nem is láttak benne semmit, csak biztosra akartak menni az 1/1-gyel, hisz egyszer már sikerült neki :)

 3. 3

  acsdav2

  Szerintem a Ravens most se lesz rossz. Nincsenek jól csengő nevek, de valahogy mindig megoldják a védelmet :)

 4. 4

  Máté Berecz

  Elsőre kicsit furcsáltam a listát, aztán gyorsan átfutottam minden csapat ezen egységét, és végül elégedetlenségem csökkent. Viszont egy dologgal tudnék vitatkozni. Tudom, hogy a Patset egy legrosszabb listára feltenni elég nehéz szívvel teszi fel az ember, de ezt azért nem teljesen értem ide miért is nem kerültek fel, mert az edzői faktor, ahogy olvasgattam nem lett figyelembe véve, és akkor az a csapategység szerintem ott kéne legyen a top3 legrosszabba legalább. Nevek és tehetség alapján az valami borzalmas, és szerintem még a legroszabbnak kihozott Raiders szurkolói se szívesen cserélnék el az ő falukat a Patsére.

 5. 5

  cshemiv8

  Ha előző szezon alapszakaszát vesszük figyelembe akkor van benne valami ám playoffba élmény volt a teljesitményük. A chiefsé szerintem még kutyább lehet idén.

 6. 6

  Wyatt

  Nem tudom, hogyan fogunk ettől a kilátástalannak tűnő Dolphinstól kikapni, de biztosan nagyon rajta lesznek a srácok :)

  Szerencsétlen Rosen meg két év alatt a két legszarabb rostert kapja meg, hogy nesze fiam, varázsoljál

 7. 7

  Márk Kecskeméti

  Semmi ilyesmit nem veszunk figyelembe, csak a jelent… A rookiek miatt es a freeagency miatt nincs értelme. Szerintem.

 8. 8

  renningan

  A Patriots nálam fel sem merült. A fal közepén Guy egy elit run stopper, ahogy Pennel és Shelton is jól nyomja. Igaz, pass rushban nem olyan jók, de azért minimum egy erős közepesre jók. A szélen pedig ott van Michael Bennett, aki még mindig nagyon jól nyomja. Nem top10-es az egység, de szerintem bottom 10-ben sincs benne, simán közepes.

 9. 9

  cshemiv8

  Szerintem sincs értelme,de gondolom azért is merült fel nincsenek nagy nevek és többször is homály volt a védelmünk szezon közben és valószinűleg idén lesznek ilyen pillanatok

 10. 10

  cshemiv8

  Úgy hogy Brady lesz idén a safety az ucsó playnél :D

 11. 11

  Fanyul23

  Nálunk az a taktika mint Öcsi bácsiéknál az aranycsapatban anno, többet lőni mint kapni. Ez tuti be is fog jönni! :D

 12. 12

  bjeela

  Bennem azért vannak kételyek… ;)

 13. 13

  LoB

  Poona Ford ;)

 14. 14

  Rpi

  A Falcons D-line még így is túlságosan hátul van..bottom 3 egység ez még Grady-vel is..

 15. 15

  ahanem

  Bold:
  Cominsky 5. héten kezdő DE lesz

 16. 16

  AwesomeOne

  A Giants fal is majdnem pontosan ugyan ilyen, de ők simán bottom 5…. B.J. Hill szerintem ott van a top10-ben a 3-4-es DE-k között, Tomlinson ahogy te is írtad futás ellen jól nyomja, míg Lawrence futás ellen baromi jó lesz. Ezt ti is elismertétek, egyszerűen csak reach volt az első körben. Szóval a fal belseje nagyon is erős futás ellen, az persze nem kérdés, hogy a pass rush gyenge lesz, bár azért ott van a 3. körös Lorenzo Carter is, aki tavaly a rookei szezonjában egyedül annyi sack-et szerzett mit a másik kettő összesen. Nem mondom, hogy erős egység, de azért a bottom 5-al lehet vitatkoznék kicsit, pláne hogy a kezdő átlag életkora 24 év, szóval még bőven lehet náluk a tankban (ez a Pats-nél pl. 30 fölött van, bár nem akarok összehasonlítgatni).

 17. 17

  Rpi

  A kezdőbe általában a futás elleni DL van nevezve Atlantában, szóval Vic meg Takk sosem kezdő..de szerintem komolyabb szerepet kap már idén, legkésőbb a bye után.

 18. 18

  ahanem

  Leginkább úgy gondoltam, hogy a snapek javarészében fent lesz a pályán, és ha már fent lesz, akkor ne DT-ként, mert olyan hírek is vannak, hogy DQ belül is megnézné, mit tud. Remélem, hogy inkább szélsőként lesz alkalmazva, mert bent kezd telített lenni a rotáció.

 19. 19

  Rpi

  Idén a szélre tervezték, jövőre “csúszna” beljebb, ha jól tudom. De igen, a szélen kb. nincs senki Clayborn meg Takk mögött.

 20. 20

  renningan

  Szerintem:

  Guy >Hill/Lawrence
  Shelton >= Tomlinson/Hill (hármójuk közül úgy is csak ketten lesznek sokat a pályán)
  Bennett >>>>> mint bárki a szélen és ezt akár Winovichra is mondhatnám így látatlanban (mondjuk = Carter), de egyértelmű passz szituknák Collins vagy Hightower lehet az egyik edge, akik elég jól nyomják, legalábbis a bottom 5 csapat szélsőihez képest.

  A fal széle toronymagasan a Patsé szvsz, és igazából a fal belseje is jobb szerintem, legalábbis a kezdők, a Giants mellett az szól, hogy mélyebb, de mivel a base def keveset van a pályán, ez annyira nem számít.

 21. 21

  AwesomeOne

  Leírtam, hogy nem a Pats-hez akarom hasonlítani őket, mindössze annyi, hogy szigorúan a kommenteted nézve közel ugyan az a helyzet a két csapatnál, csak a Giants 1 polcal lejjebb van. De nem vitatkozom, tudom, hogy úgysem érdemes…

 22. 22

  renningan

  Ha mindenki minimum egy polccal lentebb van, azért nem azt jelenti, hogy ugyanaz a helyzet, legalábbis szerintem :D az utolsó mondatot nem értem, miért nem érdemes vitatkozni? nem ez a lényege a dolognak? Átírni nyilván nem fogom, de ettől még lehet egy értelmes eszmecserét folytatni.

 23. 23

  AwesomeOne

  Nem a játékosokra értettem, hanem a megítélésükre. Szerintem Hill jobb játékos mint pl. Shelton, míg szerinted ez simán fordítva van és még Tomlinson-al együtt is alig ütik meg azt a szintet. Guy elit, oké, de akkor is “csak egy” run stopper, ami pl.: Lawrence v. Tomlinson erőssége is, és bár az egyik rookie a másik azért már bizonyított a ligában. Miatta engedték el Snacks-et is, mert nem muszáj, hogy egy elit játékosod legyen arra a posztra, hiszen nem számít annyit. A lényeg, hogy szerintem a Giants belső hármasa elég erős, és baromi fiatal, de itt megint el vannak intézve egy tollvonással. Holott a potenciál is jóval nagyobb bennük, mint a 30+-os átlag életkorú másik csapatnál.

  Ez a Winovichra rész meg egyenesen vicc. Persze, már látatlanban jobb mint a teljes Giants pass rush… ok, kicsit sem elfogult gondolat. Miközben ott van a Giants-ben pl.: Lorenzo Carter akit ugyan abban a körben hozott el a New York, és rookei szezonjában több életjelet mutatott csereként azon a pár meccsen amin szerephez jutott, mint az a páros akit te fentebb említettél. De persze valamiért ő nem számít, és a rookie srác aki 10 helyel és 1 szezonnal később jött a Pats-be, már most jobb mint ő v. bárki más… Markus Golden pedig szintén szépen le lett sajnálva, csak mert tavaly volt egy gyenge szezonja. Most újra Bettcher alatt játszhat, akivel a sérülése előttig azért messze nem volt rossz…

  De nem kis elfoguldságot érzek ismét a Giants ellenében, ami már nem lep meg és tudom, hogy csak én látok délibábokat, ismét, de már megszoktam.

 24. 24

  AwesomeOne

  Látod? Mondtam hogy totál felesleges veletek vitatkozni…

 25. 25

  renningan

  Még ha Dani írta volna ezt, akkor azt mondom oké, de szerinted én ugyan miért lennék elfogult a Giantsszel? Nekem nem csoportrivális, pont annyira semleges, mint bárki az NFC Eastből. Vagy Dani megmondta, hogy mit írjak? Esetleg felültem egy nemzetközi, Giants-ellenes hype-ra? :D

  Nem lehet, hogy te, a Giants-fan vagy túlságosan optimista és elfogult a saját csapatoddal? Erre azért némileg több esély van, minthogy én utálom a listán szereplő öt-hat csapatot. Ha nem értünk egyet, akkor oké, elfogadom, van ilyen, de a semleges és a drukker közül ne az előbbi legyen már elfogult bármelyik irányba :D

  Egyébként pedig, just for fun, a PFF tavalyi értékelései (persze tudom, hogy PFF, de ha már az NFL is használja, akkor valamennyire csak hitelesek):

  Dalvin Tomlinson (31. – 78,9), BJ Hill (85. – 69,7), Dexter Lawrence (rookie), Lorenzo Carter (53. – 65,8, pass rush grade 59,5), Markus Golden (111 – 52,3), Kareem Martin (59. – 69,5).

  Lawrence Guy (10. – 91,2), Mike Pennel (12. – 87,1), Danny Shelton (39. – 78,8), Michael Bennett (24. – 76,2), Chase Winovich – újonc.

  Ezek alapján sem mondanám, hogy a Giants belső fala jobb lenne lenne, mint a Patsé, sőt, a fal széle pedig egyértelműen a Patsé, mert ha Winovich esetleg képtelen lenne hozni egy top 50-60-as szintet, akkor ott van John Simon, aki pont ezt a szintet képviseli.

  Abban igazad van, hogy a Giants védőfala fiatalabb, ezt aláírom. De amaddig a fiatalok nem hozzák ki a bennük lévő potenciált, addig nem értem, miért kellene olyan pozitívan megítélni őket (Goldennek speciel egy jó szezonja volt eddig a négyből és tavalyelőtt is pont ilyen gyenge volt, Carter pedig pass rushban pont annyit tett hozzá, mint Martin, de legalább ő szerelni tud). A Raiders fala is fiatal, sőt, szerintem tehetségesebb is, mint a Giantsé, mégis bottom 1, mert eddig nem nagyon láttunk semmit.

  btw pár raiderses nehezményezte, hogy miért a Raiders az utolsó… bizonyára megint én vagyok elfogult egy tök semleges csapattal, ahogy a másik listán pedig hat csapatot pozitívan diszkrimináltam :D https://fuzovelkifele.com/2019/06/all-under-25-offense/ – itt egyébként két Giants-játékos bekerült a kezdőmbe, az egyik ráadásul Zeke Elliottot és Christian McCaffreyt kiszorítva. Akkor ez most pozitív elfogultság vagy sima realitás, ha a cowboysosokat és a pantherseseket kérdezzük?

 26. 26

  renningan

  Értelek :D Tehát, ha nem értek veled egyet, akkor elfogult vagyok. Ha megpróbálom megmagyarázni, hogy miért gondolom úgy, ahogy, akkor is elfogult vagyok, mert lásd az előző mondatot :D Amikor kikérem magamnak, hogy elfogult lennék, és továbbra is próbálom megvédeni a saját álláspontomat, akkor is elfogult vagyok, akivel még vitatkozni sem érdemes :D Mondja ezt ugye az adott csapat szurkolója a semleges szurkolónak.

  Áruld már el lécci: ha azt mondom, hogy mindenben igazad van, bocsánatot kérek és bevallom, hogy elfogult vagyok, voltam és leszek is, amit már előre röstellek, akkor lehet velem, velünk vitázni? Mit kellene írnom, hogy az konstruktív vitánk legyen? Mert ahogy most látom, vagy egyetértek és akkor jó vagyok, vagy elfogult vagyok, akivel vitázni sem lehet (a vita lényege egyébként nem feltétlenül az, hogy engem meggyőzz, hanem hogy leírd az álláspontodat, ütköztesd, és ez alapján a többi olvasó esetleg több infóval, kiszélesített látókörrel tud ítéletet hozni – ha valamivel nem értük egyet szerkesztőségen belül, akkor mi is kommentelünk, leírjuk az álláspontjainkat, és onnantól már az olvasókon múlik, hogy kivel értenek egyet – ez így jó).

  Én elhiszem, hogy téged bosszant, hogy a legtöbben nem látják a csodát a csapatban (valszeg azért, mert nincs, de ez már nem lényeg). Engem is zavar, hogy sokan nem sokba nézik a Lionst, a játékosait, az edzőit, az utolsó helyen van a PR-ekben, vagy valaki odaírja egy sima hír alá, hogy Hahaha, méghogy contender. Én jobbnak gondolom a csapatot, mint a nagy átlag, de hát végül is csak neki szurkolok, valahol keveredik a realitás és a reménykedés, hogy végre nem lesz minden szar :D

  Utoljára mondom: nem érdekel a Giants sem pozitív, sem negatív irányban (ahogy a Lionsön kívül az összes többi csapat sem). Elolvasok a csapatról mindent, ami belefér az időmbe, megnézem a meccseit, ha nekem kell róla írni, vagy ha amúgy érdekes, kialakítok egy véleményt róla, pont úgy, ahogy másik 30 csapatról, amiknek nem szurkolok szívből. Ennyi. Ha szerinted direkt elfogult vagyok, akivel még csak vitázni sem lehet, azzal sajnos nem tudok mit csinálni. Hidd el, nincs egy halállista a falamon, ahol azt vezetem, hogy kiről írjak direkt rosszat és melyik nap. El se tudod képzelni, hogy naiv módon meg szoktam lepődni azon, amikor egy adott csapat szurkolója nekem esik akár egy félmondat miatt. Ennél már csak a kattintásvadászat vádja a jobb, mintha bármi hasznom lenne a kattintásból, vagy akár bármelyik csapat szurkolóinak hergeléséből :D

  De ha így kényelmesebb, akkor hajrá :) ettől én még örülök, hogy írsz, és remélem, fogsz is, mert ha az aktuális vádaskodást és sértettséget nem nézzük, akkor hasznos és érdekes dolgokat kommentelsz.

 27. 27

  AwesomeOne

  Köszi, és tudom hogy nehéz eset vagyok, de hát ez van xD

 28. Pingback: A liga öt legjobb secondaryje | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team