Connect with us

Hír

A Ravens elsőköröse sérültlistán kezdi az edzőtábort

A Ravens elsőkörös újonc elkapója, Marquise Brown a non-football injury (NFI) listára került az edzőtábor kezdetén. Ez nem azért van, mert valami fura módon sérült volna meg, hanem azok a játékosok is erre a listára kerülhetnek, akik előző szezonban szenvedett sérülés miatt érkeztek nem hadra fogható állapotban a holtszezonba. Brownnak pedig februárban volt egy úgynevezett lisfranc műtétje – a lábfeje sérült a szélvészgyors elkapónak -, így egyelőre nem edzhet együtt az újdonsült csapattársaival.

Nem ő azonban az egyetlen újonc Baltimore-ban, aki sérültlistán kezdi az évet. A harmadik körös pass rusher, Jaylon Ferguson, az ötödik körös védőfalember, Daylon Mack, és a draftolatlan elkapó, Jaylen Smith is az NFI-listára került. Rajtuk kívül a szintén draftolatlan támadófalember, Patrick Mekari a PUP (Physically Unable to Perform) listán kezdi az edzőtábort.

Megnyugtatva a Ravens szurkolóit, nem kell aggódni, egyelőre csak arról van szó, hogy a srácok nem állnak készen a teljes edzésmunkára és alapozásra, nem kell attól tartani, hogy a szezon elejére ne lennének hadra foghatóak Brownék.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!