Connect with us

Hír

Bill O’Brien miatt nem kap hosszú távú szerződést Jadeveon Clowney

A Texans a hírek szerint nem fog új szerződést adni a hétfői határidő előtt Jadeveon Clowneynak, aki így az idei szezont franchise tag alatt fogja végigjátszani. Állítólag mindez Bill O’Brian akarata, ellentétben az idén kirúgott GM Brian Gaine-nel, aki viszont hosszú távra lekötötte volna a pass rushert (talán ez a nézeteltérés volt a fő oka a menesztésének).

 

Clowney elmondása szerint nem fog mérkőzést kihagyni, ugyanakkor az edzőtábor jelentős részéről hiányozhat. Idén 15,967 millió dollárt fog keresni, míg egy újabb tag jövőre 19,16 milliót jelentene, vagyis két év alatt átlagban 17,5 milliót. Mivel idén a jobb pass rusherek 18-20 millió körüli szerződéseket kaptak (komoly aláírási bónuszokkal és garantált tartalmakkal), így a csapat szempontjából egyértelműen ez a jobb megoldás.

 

A védő viszont ezzel megszívta, ami jó eséllyel elő fog kerülni a következő kollektív szerződés megtárgyalásánál, a franchise tag ugyanis elveszítette korábbi funkcióját – sok csapat már nem arra használja, hogy időt nyerjen egy hosszú távú szerződés megkötéséhez, hanem egyszerűen egy egyéves, kedvezményes kontraktusként tekint rá, amit ráerőszakolhat a játékosokra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!