Connect with us

Érdekességek

Csak egyetlen támadó kapott maximális értéket a Maddentől, és ő sem irányító

Idén mindössze négy NFL-játékos kapott 99-es, azaz maximális értéked a Maddentől: ebből hárman védők és az egy támadó sem irányító.

 

 

A három védőjátékos, aki 99-es értéket kapott: Aaron Donald, Khalil Mack és Bobby Wagner. Előbbi az év védője volt tavaly, a liga legjobbja jelenleg, nem véletlen a tökéletes osztályzat. Macket sokan a legjobb pass rushernek tartják, Wagner pedig (holtversenyben Luke Kuechlyvel) a legjobb linebacker a ligában. Ezzel nincs is hiba, de a támadók oldalán is vannak kiváló játékosok, mégis szigorú volt a Madden.

 

A játékban egyedül DeAndre Hopkins, a Texans elkapója kapott tökéletes értékelést, pedig lett volna még pár jelölt. Futók közül talán senki sem volt annyira kiemelkedő, de az elkapók közül Michael Thomas és Julio Jones legalább annyira félelmetesen jó jelenleg, mint Hopkins. A TE-ek között is van két kiemelkedő játékos Travis Kelce és George Kittle személyében, míg az irányítóknál az MVP Patrick Mahomes, Tom Brady vagy Aaron Rodgers lett volna opció, még ha utóbbi kettő önmagához képest gyengébb szezont is zárt.

 

Tavaly egyébként Aaron Donald, Antonio Brown, Tom Brady, Aaron Rodgers, Rob Gronkowski, Von Miller és Luke Kuechly kapott 99-es értékelést.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!