Connect with us

Hír

DeShone Kizer: Jövőbeli Super Bowl MVP-nek látom magam

A Green Bay Packers egyértelmű és vitathatatlan kezdő irányítója Aaron Rodgers, míg a csereposztért DeShone Kizer és Tim Boyle küzd. Kizer azonban nem akarja magát holmi cserének beskatulyázni, ennél sokkal nagyszabásúbb tervei vannak.

 

 

Magabiztos vagyok, amikor a legjobbamat nyújtom, senki sem állíthat meg. Ostobaság lenne tőlem, ha más csereirányítókhoz hasonlítanám magam, ezzel csak visszafognám magam. Nem carreer backupként tekintek magamra, nem Aaron Rodgers cseréjeként képzelem el a hátralévő éveimet. Egy jövőbeli Super Bowl MVP-nek látom magam. Ez a célom, ez hajt előre, ezen a szinten akarok játszani

 

– mondta Kizer a PackersNewsnak.

 

Valószínűleg minden irányító Super Bowl MVP szeretne lenni, de Kizer sem véletlenül küzd a csereposztért. A Browns 2017-es második körös játékosa újoncként 11 TD-passz mellé 22 INT-t dobott, míg a Packersben tavaly három meccsen lépett pályára nulla TD-ért és két interceptionért. Az 53,1 százalékos passzpontossága és 11/24-es TD/INT aránya nem azt vetíti elő, hogy belátható időn belül, saját erőből kezdő lehetne valahol, de fő a magabiztosság.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!