Connect with us

Hír

Dez: Nem igazán akarok most az NFL-ben játszani

Dez Bryant jelenleg szabadügynök, és a jelek szerint ez nem is fog változni egy ideig. A korábbi Cowboys-elkapó 2017 óta nem lépett pályára az NFL-ben – tavaly a Saints leigazolta, de egyből megsérült -, azonban a jelek szerint nem is igazán akar visszatérni.

Dez a most előkerült, Elliott baleseteének eltussolásával kapcsolatos ügy kapcsán jegyezte meg, hogy pont az ilyenek miatt nincs kedve az NFL-ben játszani.

Pontosan az ilyenek miatt nem akarok most az NFL-ben játszani. Nem kerestem meg egy csapatot sem a játékkal kapcsolatban. Gyorsan elfelejtik, hogy mi is emberek vagyunk. A szorongásom és depresszióm az ilyen dolgok miatt jött elő. Rájöttem, hogy senki sem törődik velem, csak magamra számíthatok.

Egy későbbi tweetben megjegyezte, hogy nem vonul vissza, és hogy nagyon jól érzi magát azzal a projekttel, amivel sportolóknak és influencereknek dolgozik.

Kérdés, hogy ha akarna játszani Bryant, akkor lenne-e csapat, amelyik alkalmazná. Másfél éve nem játszott, és amikor akart volna, akkor első edzésén megsérült. És 2017-ben egyébként is úgy tűnt, sokat vesztett már korábbi formájából. Persze amíg állítása szerint nem is akar játszani, ezt nem is fogjuk megtudni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!