Connect with us

Hír

Egy hét maradt a franchise tagelt játékosokkal való hosszabbításra

A július borzasztóan lassan és eseménytelenül telik az NFL-csapatok körül, de már sokat nem kell várni, hiszen a hónap végén megkezdődnek az edzőtáborok. Három csapatnak és játékosnak azonban van teendője a következő egy hétben is, ugyanis július 15-ig, tehát jövő hétfőig lehet megállapodni a franchise tagelt játékosokkal egy hosszú távú szerződésben.

Hat játékos kapott idén franchise taget, azonban háromra már nem vonatkozik ez a szabály, ugyanis DeMarcus Lawrence, Frank Clark és Dee Ford is új szerződést kapott a holtszezonban – érdekes módon ketten már más csapatban. Hárman viszont, név szerint Jadeveon Clowney, Robbie Gould és Grady Jarrett nem írt alá még hosszú távú kontraktust. A Texansnak, a 49ersnek és a Falconsnak tehát egy hete maradt arra, hogy amennyiben akarja, évekre előre magához láncolja játékosát.

Gouldról tudjuk, hogy minden bizonnyal ez nem fog összejönni, ő ugyanis nem akar a 49ersben játszani és inkább menne Chicagóba, közel a családjához. Meglátjuk, a 49ers enged-e neki, egyelőre nem tűntek erre hajlandónak. A Texans helyzete nagyon érdekes, ugyanis Brian Gaine kirúgása óta nincs valódi general managere a csapatnak (lehet nem is jesz a következő egy évben), nem is haladt előre a tárgyalás Clowney-val. Jarrett már aláírta a tenderét a Falconsnál, és a tulajdonos Arthur Blank szerint csak idő kérdése, hogy mikor kap új szerződést a védőfalember. Ha a következő egy hétben ez nem jön össze, akkor viszont csak a szezon után lesz erre lehetőség.

Ha minden marad a jelenlegi állapotok szerint, akkor Jarrett $15,2 milliót, Clowney $15,9 milliót, Gould pedig $4,9 milliót keresne 2019-ben.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások