Connect with us

Hír

Fangio betiltja a zenét a Broncos edzésein

A Vic Fangiót megelőző öt denveri főedző – Mike Shanahan, Josh McDaniels, John Fox, Gary Kubiak és Vance Joseph – engedélyezte a zenét az edzőtábor alatt, főleg annak kezdetén. Fangio azonban elhallgattatta a muzsikát és betiltotta azt a Broncos edzésein, csupán az edzést megelőző nyújtáson szólhat a zene.

Bárki, aki volt már pozíciós edző vagy segédedző, nem szereti a zenét. Én sem szeretem. Így nehéz beszélni a játékosokkal. Nem látom az előnyét annak, hogy menjen a zene. A meccseken sincs zene.

Ha a közönség hangzavarját akarjuk szimulálni az edzéseken, amit meg is fogunk tenni, akkor azt zajjal tesszük majd. Nem zenével, zajjal. Így van ez a meccseken is. A zaj definíció szerint zavaró hang. A zene ellenben kellemes, úgyhogy ha nagy hangzavarral kell megküzdenünk, akkor azzal fogunk gyakorolni is.

Sok játékos szereti egyébként a zenét, és sokak szerint jobb hangulatban és dinamikusabban telik így az edzés. Fangio azonban láthatóan nagyon is ellene van, így a Broncos játékosai nem élvezhetik ezt az ő regnálása alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!