About the author

15 Comments

 1. 1

  Gergely Angyal

  Az, hogy hasonlít a játékuk nem jelenti azt, hogy a karrierjük is hasonlítana. :D

 2. 2

  magyar_newton

  Miért ne írnák alá? Brady miatt most a szénné nyerem magam a siker standard-je. Pedig dehogy. Olyan csillagállás csak egyszer van, hogy egy HOF irányító pont kifogja a GOAT edzőt egész karrierjére, mellé összesen kb. 2 támadó koordinátort koptasson el, és még a történelem egyik legjobb OL edzője is az ő falát igazgassa. Brady-n kívül csak olyanok nyerték szénné magukat, akik még a hard cap bevezetése előtt tették, és belőlük is csak mutatóban akad néhány. Montana nevére talán még mindenki emlékszik, Bart Starr-ra már 10-ból 8-an nem. Bradshaw-ról meg a többség azt gondolja manapság, hogy TV kommentátor. Ennyi. Rajtuk kívül már “csak” ilyen Favre-ok vannak. Akármilyen jó is Mahomes és Mayfield, kisebb esélyük van arra, hogy eljutnak 2 SB-ba és nyernek belőle 1-et, mint arra, hogy soha nem jutnak el egy SB-ba sem.

 3. 3

  Zoltán Debreczeni

  Nein! Nein! Nein!

  SOKKAL labdabiztosabbak.

 4. 4

  bjeela

  “Olyan csillagállás csak egyszer van, hogy egy HOF irányító pont kifogja a
  GOAT edzőt egész karrierjére, mellé összesen kb. 2 támadó koordinátort
  koptasson el, és még a történelem egyik legjobb OL edzője is az ő falát
  igazgassa.” Tökéletesen egyezem. Ezért is mondtam, amit mondtam. ;)

 5. 5

  bjeela

  De a logikai fonalat továbbgombolyítani azért még szabad, ugye? ;)

 6. 6

  bjeela

  Értem. Tehát akkor mindkettőnek lesz egy-egy gyűrűje pár éven belül, majd hosszú évekig semmi, de rengeteg rekord fűződik majd a nevükhöz, amiket felállításukat követő pár éven belül megdöntenek, és ezt keserű mosollyal nézik végig egy arany öltönyben. Sztem mindkét srác most azonnal aláírná ezt a forgatókönyvet.

 7. 7

  Bélabá a csótány

  Azért én kicsit cikinek érzem Favre nyilatkozatait mostanság.
  Mahomes-nak és Mayfield-nek kb rémálom egy Favre-i karrier.
  Lásd ugye Rodgers.
  Lehet jönni a lenti “minden klappol véletlen dumával”,de aki nem Brady skalpjára hajt,az szerintem inkább menjen haza,és ne is akarjon frencsájz QB lenni.

 8. 8

  bjeela

  Most még… ;) Amúgy ez korszakos elvárás, Favre idejében ez nem volt ennyire szempont. Arról nem beszélve, hogy a passz/TD százalékban Favre a korosztályában eleinte igazán csinosan teljesített.

 9. 9

  Fetyke

  Én ARod-tól azt az egyet sem vártam el! :) Brees gyűrűje nélkül meg aztán pláne meg lettem volna! :D

 10. 10

  bjeela

  Ebben nem értünk egyet. Az stimmel, hogy egy fiatalnak eleve úgy kell nekiindulni, hogy megdöntse a korábbi rekordokat, de elnézve milyen csekély azok száma, akiknek ez sikerült és milyen kivételes “csillagállásoknak” kell lennie ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, így az a QB, aki karrierje végén elmondhatja, hogy voltak rekordjai és szerzett legalább egy gyűrűt, az boldog ember lehet. Igen, egy ARod vagy Brees esetleg RWilson kaliberű QB esetében az ember elvár még pár gyűrűt, de ez igazságtalan. Néddameg, hány zseniális QB van csak az elmúlt években, akinek nincs és nem is valószínű, hogy lesz gyűrűje: MRyan, Luck, PRivers, Stafford… Szóval pofázni lehet róla, hogy én meg akarom dönteni TB12 összes rekordját és elérni a tíz gyűrűt, hogy mindkét kezem összes ujjára jusson, de a realitás az, hogy még egy kivételes képességű QB is a seggét verdesheti a flaszterhoz, hogy ha a karrierje végén lesz egy gyűrűje. Miközben olyanoknak is van, mint Flacco, Foles, Wentz, Eli-nak kettő is, JGarappolo… ;) Kedves druszám, ez igenis csillagállás, mázli, jóidőbenjóhelyen kérdése(is).

  Amúgy Favre rengeteg ökörséget is mondott karrierje során és utána is, de ebben nem sokat tévedett. Nézd meg a fiatalkori Favre meccseiről készült anyagokat és döbbenetesen hasonlóan játszott.

 11. 11

  bjeela

  Peerszeee, de Favre-nak szerettél volna még egyet. :D

 12. 12

  Fetyke

  Éppen azt, ami végül Brees-é lett! :D

 13. 13

  bjeela

  Tudomén… ;) Az a fránya keresztpassz… Amúgy annyira jellemző Favre-ra, hogy olyasmit csinál, amit minden szakember tilt a QB-knak. Számtalanszor bejött neki az ilyesmi, ott nem.

 14. 14

  RvBalazs

  Azért azon a meccsen volt még pár érdekesség, amiért meg is kapta a Saints a maga büntetését…

 15. 15

  bjeela

  Stimmel, de a legvégső szöget az a passz verte bele a Vikes koporsójába, miközben simán benne volt a levegőben, hogy Favre megcsinálja azt az utolsó drive-ot.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team