Connect with us

Érdekességek

Frank Gore idén még közelebb kerülhet a Hall of Fame-hez

Frank Gore egy kifejezetten jó futó volt egész karrierje során, de soha nem vezette a ligát yardokban vagy TD-kben, All-Prónak is csak egyszer választották, akkor is a második csapatba. Ugyanakkor elnyűhetetlen, 36 évesen is képes jó teljesítményre, ami a statisztikai lapján is meglátszik.

 

Gore alapvetően nem feltétlenül Hall of Famer kaliberű játékos, de a 3 382 labdacipelésből szerzett 14 748 yardja mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Előbbiből mindössze 136 kell neki idén, hogy lenyomja Curtis Martint, utóbbiból 521, hogy megelőzze Barry Sanderst – vagyis a szezon végére ő lehetne minden idők harmadik legtöbb labdacipelésével és yardjával rendelkező futója. Ezek után már nagyon nehéz lenne nem oda adni neki az aranykabátot.

 

Gore-nak nem lesz könnyű dolga, a Billsben jelenleg ott van LeSean McCoy, TJ Yeldon és az újonc Devin Singletary, akik értékes snapeket vehetnek el tőle. Ugyanakkor tegyük hozzá, hogy soha nem volt még 600-nál kevesebb yardja karrierje során, illetve 136 labdánál kevesebbet is csak egyszer kapott, még újoncként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!