Connect with us

Hír

Golden Tate: Nem Wilson, hanem Stafford a legjobb irányító, akivel valaha játszottam

Golden Tate 10 éves karrierje során játszott már a Seahawksban (amivel bajnokságot is nyert), a Lionsben és az Eaglesben, jelenleg pedig a Giants játékosa. Az elkapás utáni yardok legjobbját ennek apropóján kérdezték arról, hogy ki volt a legjobb irányító, akivel eddig játszott, és kisebb meglepetésre nem a sokak által top 5-ösnek gondolt Russell Wilson van az első helyen nála.

 

 

Úgy gondolom, hogy Stafford volt a legjobb irányító, akivel valaha is játszottam. A srác kemény, a hozzáállása lenyűgöző, mindenre képes, csak dicsérni tudom. Szinte igazságtalan, hogy egy olyan jó játékosnak, mint ő, nincs még playoff-győzelme vagy gyűrűje – nagyon fáj, hogy nem segíthettem neki abban, hogy ez változzon. Talán ha egy másik csapatba kerül, jobban alakulhattak volna a dolgai

 

– nyilatkozta az elkapó.

 

Tate véleménye nem újdonság, kifejezetten sokan gondolják azt, hogy Staffort Calvin Johnsonhoz vagy Barry Sandershez hasonlóan csak elpazarolja a tehetségét a Lionsben (még ha nem is olyan korszakos tehetség), ami gyakorlatilag az NFL megalakulása óta nem képes egy stabilan életképes csapatot összerakni.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!