Connect with us

Hír

Gordon nagyon pórul járhat, ha Bellt utánozza

Tavaly Le’Veon Bell kiülte a teljes szezont, amivel egyrészt kímélte a testét, másrészt kiharcolta, hogy szabadügynök lehessen és nagy pénzért aláírhasson egy új csapathoz. A Steelers futójával ellentétben ez Melvin Gordonnak nem jöhet össze.

 

 

A különbség a két játékos között az, hogy míg Bell tavaly a második franchise tagével játszott volna, Gordon az újonc szerződése utolsó évét tapossa jelenleg. Bell azért tudott szabadügynök lenni idén, mert a Steelers már csak irányítóknak járó taget tehetett volna a futóra, ami egyszerűen nem érte meg a csapatnak (ahogy maga a hercehurca sem). Gordon lehetőségei viszont sokkal korlátozottabbak: ha ő kiüli az idei szezont, akkor egyszerűen a kontraktus utolsó éve tolódik egy évet – vagyis pont ugyanott fog tartani 2020-ban is, ahol most.

 

Ettől még holdouthat, csak Bellel ellentétben neki muszáj lesz legkésőbb a 10. hét utáni csütörtökön játékra jelentkeznie, ha szeretné, hogy ne csússzon a szerződése. Persze ezzel még mindig nem javul sokat a helyzete, hisz a Chargers minimum kétszer nyugodtan franchise tagelheti ezek után – keménykedhet, de a nyerő lapok nem nála vannak.

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!