Connect with us

Hír

Gordon után Zeke Elliott is holdoutolhat

A Chargers futója, Melvin Gordon nem leplezi szándékait, és holdoutol, amíg nem kap új szerződést. Ez pedig előfordulhat a Cowboys running backjével, Ezekiel Elliottal is, aki ugyan nem nyilvánította még ki hivatalosan ebbéli szándékát, akár ugyanezt az utat is választhatja.

A PFT információi szerint Elliott privátban azt mondta ismerőseinek, hogy nem fog megjelenni az edzőtáborban, ha nem kap új szerződést. Charles Robinson (Yahoo) pedig úgy tudja, hogy a futó nem hozott még döntést, de egyértelműen gondolkodik a holdouton és szeretné, ha a hosszabbításán elkezdene dolgozni a Cowboys. Ha pedig a csapat nem lesz proaktív a tárgyalásokkal kapcsolatban, akkor gyorsan rossz irányba mehet a felek kapcsolata, így ez a hét nagyon fontos lesz ebben a kérdésben.

A Cowboys egyelőre nem igazán foglalkozott Zeke szerződésével, főleg mivel nem érezték szükségesnek, hiszen még két évig él a futó újonc szerződése az ötödik éves opcióval együtt. DeMarcus Lawrence volt az első számú prioritás – vele már meg is állapodtak -, és Dak Prescott, illetve Amari Cooper is előrébb van a listán, hiszen nekik már csak egy évre szól a kontraktusuk, tehát jövőre szabadügynökök lennének.

Kérdés, hogy a Cowboys mit tervez Elliottal: megpróbál vele most hosszabbítani, vagy tovább terheli maximális fordulatszámon még két évig, franchise taggel akár három évig, majd elengedi – mint DeMarco Murray-t. Zeke nyilván nem szeretné az utóbbi verziót, ezért okos dolog lehet a részéről, ha holdoutol, hiszen elképesztően fontos része jelenleg az offense-nek, a Cowboysnak például nagyobb szüksége van rá, mint a Chargersnek Gordonra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!