Connect with us

Hír

Hosszabbított két sikerkovácsával a Rams

A Rams a 2023-as szezon végéig meghosszabbította a főedző Sean McVay és a GM Les Snead szerződését. Különösen McVay járt jól a dologgal, aki a hírek szerint top főedzői fizetést kap ezentúl.

 

 

Les Snead 2012 óta a Rams GM-e, és sokáig nem végzett kifejezetten jó munkát. Az ő és Jeff Fisher irányítása alatt egyszer sem végzett pozitív mérleggel a csapat (Fishert ugyan nem ő nevezte ki, de túl sokáig húzta a főedző elküldését) , a drafton pedig ő választotta ki többek között Tavon Austint vagy Greg Robinsont az első kör elején (mindkettő irtózatos nagy bust lett), előbbinek ráadásul még óriási szerződést is adott (bár ezt sikerült kompenzálni Aaron Donalddal és Todd Gurley-vel).

 

Fisher elküldése után viszont kifejezetten jól sikerültek a dolgai, McVay kinevezésével nagyot húzott. Az új főedzővel a Rams kettőből kétszer jutott rájátszásba, tavaly a Super Bowlig meg sem állt a csapat (igaz, győzni már nem sikerült), az elmúlt két évben 24-8-as alapszakaszmérleget produkált McVay. Jelenleg minden csodás a Ramsnél, így mindketten megérdemelték a hosszabbítást.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!