Connect with us

Hír

Hue Jacksont nem zavarja a 3-36-1-es mérleg, simán lenne újra edző

Hue Jackson csúnyán megégett Clevelandben, ami a távozása után bő fél évvel Super Bowl aspiráns lett a fogadóirodáknál. Ennek ellenére nem tett le az edzősködésről.

 

Attól, hogy a Brownsban nem jött ki a lépés, még nem jelenti azt, hogy ne tudnék edzősködni. Rengeteg nagyszerű edző van, aki megbukott Clevelandben és utána nagyszerű dolgokat vitt véghez. A helyzet nem olyan egyértelmű, ahogy látszik – ha valaki alaposabban utánajár a dolgoknak, talán jobban megérti, miért alakultak úgy a dolgok a Brownsnál, ahogy. Persze értem én, hogy milyen negatív narratívája van a munkámnak, de remélhetőleg az embereknek eszébe jut, miért is lettem HC. Valamit csak jól csináltam előtte. Hiszek benne, hogy lehetek még koordinátor vagy főedző

 

– nyilatkozta a PFT szerint.

 

Az 53 éves Jacksonnak az elmúlt 32 évben most először nincs NFL-es állása, amit leginkább annak köszönhet, hogy a Browns élén 3-36-1-es mérlegre volt csak képes. Ennek ellenére – mivel a liga végtelenül belterjes – nem kizárt, hogy kap még valahol állást a közeljövőben – OC-nek például nem volt rossz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!