Connect with us

Hír

Jerry Jones: Nincs szükség egy futókirályra a Super Bowlhoz

Ezekiel Elliott holdoutja javában tart, a Cowboys retorikája pedig nagyot változott az év elejéhez képest, amikor még arról beszéltek, hogy félre van téve az a pénz, ami Zeke szerződésének hosszabbításához szükséges. Most a tulajdonos Jerry Jones elmondta, hogy nincs is szükség egy kiváló futóra ahhoz, hogy megnyerd a Super Bowlt.

A lényeg az, hogy nincs szükség a futókirályra ahhoz, hogy Super Bowlt nyerj. Ez a futók dilemmája, hiszen a liga tudja, hogy nincs szükséged Emmitt Smithre vagy Zeke-re, hogy Super Bowlt nyerj.

A Cowboys egyébként három Super Bowlt nyert Emmitt Smith-szel a soraiban, és mind a három évben Smith futotta a legtöbb yardot az NFL-ben. Elliott az utóbbi három évből kétszer vezette a ligát futott yardokban, és mindkettőben bejutott a rájátszásba – a Super Bowl azonban nem jött össze.

Persze nincs egyenes arányú összefüggés a kettő közt, és egy kiváló futó egyértelmű, hogy nem elég a sikerhez, vannak fontosabb elemek is a csapatban. A Cowboysnak pedig jelenleg két fontosabb játékosa is van, akivel hosszabbítani kell, hiszen Amari Coopernek és Dak Prescottnak is lejár a szerződése a szezon végén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!