Connect with us

Hír

John Ross a mezszámváltásban látja a megoldást

John Ross, a Bengals elkapója már kifejtette idén, hogy teljesen más az energiaszint az edzőváltásnak köszönhetően a csapatnál, azonban ő személyesen is szeretne változtatni az eddigieken. Méghozzá úgy, hogy 15-ösről 11-esre cseréli a mezszámát.

Ezzel próbálja jelezni, hogy teljes mértékben elölről kezd mindent a csalódást keltő első két éve után. Érdekesség egyébként, hogy ez a mezszámcsere nem olyan egyszerű az NFL-ben, ugyanis a liga elvárja, hogy felvásárold a készleten lévő korábbi számmal ellátott mezeket. Ross ezt megtette, és egyáltalán nem bánja.

Még mindig őrület ez az egész. De ez olyan dolog, amivel kapcsolatban szenvedélyes vagyok. Ez nem olyan, mintha valami haszontalan dolgot vennék és kidobnám. Olyan ez szerintem, mint amikor valaki gyémánt nyakláncot vesz vagy hasonlót. Azért csinálom, mert nagyon akarom. Ez a megélhetésem, így ez nem pénzkidobás. Ki van ez találva, és ezt akarom tenni.

Az NFL hivatalosan leggyorsabb játékosa tehát megpróbálja újraalkotni magát, és reméli, hogy a mezén túl a pályán mutatott teljesítményében is nagy változás áll majd be.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!