Connect with us

Hír

Mayfield azt hitte, hogy a Patriots fel fog cserélni érte

Egy évvel ezelőtt a Browns a várakozások ellenére Baker Mayfieldet választotta 1/1-re. A draft napja előtt erre maga az irányító sem számított, úgy gondolta, hogy a Browns nem őt választja majd, és a Patriots fog felcserélni érte 1/2-re a Giants helyére, hogy behúzza – mondta el az ESPN-nek.

Jó kérdés, honnan vette ezt az irányító, de az biztos, hogy a Patriots bírta Mayfieldet és a quarterback ügynöke elmondta tavaly, hogy Belichickék körbekérdeztek egy ilyen vagy ehhez hasonló felcsere kapcsán. Tom Brady örökösét előbb-utóbb tényleg meg kell találni, Mayfield pedig egy borzasztóan pontos játékos, ez a tulajdonsága pedig biztosan tetszett Belichicknek. A Patsnek ráadásul tavaly ugyebár két első- és két második körös pickje is volt, így a drafttőke megvolt egy nagyobb felmozgáshoz, még ha ez nem is Belichick bevett szokása.

Egyébként az 1/2-re amúgy sem tudtak volna felmenni, mert Dave Gettleman sosem cserélt még le egyetlen egyszer sem drafton, és tavaly sem hagyta volna ott Saquon Barkley-t a boardon semmi pénzért. Ettől függetlenül érdekes azon elmélkedni, mi lett volna, ha tényleg Baker Mayfield lett volna Brady örököse.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!