Connect with us

Hír

Megéri egymillió dollárért hármat kockáztatni?

Korábban írtunk róla, hogy  Marquise Goodwin nyerte meg a 40 Yards of Gold nevű, NFL-játékosoknak rendezett sprintversenyt, aminek köszönhetően 1 millió dollárral lett gazdagabb. Az eseményen részt vett Robby Anderson is, azonban az első győztes futama után egyszerűen visszalépett.

 

 

A Jets elkapója az első körben a Saints futóját, Alvin Kamarát nyomta le nagyon simán, ezek után azonban nem futott többször. Az elkapóhoz közeli források szerint nem sérült meg, így valami más oka lehetett a visszalépésnek.

 

A legvalószínűbb talán az, hogy Anderson nem akart egy sérülést kockáztatni, vagy esetleg Adam Gase tudomást szerzett a dologról és közbelépett (ez csak spekuláció). Ez utóbbi egyébként felveti a kérdést, hogy Sean Payton, Mike Zimmer vagy Kyle Shanahan miért hagyta bohóckodni a sztárjait.

 

Érdemes megjegyezni, hogy amennyiben mondjuk Kamara vagy bármelyik szerződés alatt lévő játékos megsérül, akkor úgynevezett “Nem Futball-sérülés” listára kerül: ez azt jelenti, hogy a játékos saját hülyesége miatt sérült meg a pályán kívül, vagyis a csapatnak jogában áll visszatartani a fizetését. Anderson idén RFA tenderrel játszik, ami 3 millió dollárt ér – ha kidől a szezonra, ennek az egésznek búcsút inthetett volna.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!