Connect with us

Hír

Nincs nagy előrehaladás az új kollektív szerződés ügyében

Az NFL és az NFLPA (játékosok szakszervezete) tegnap negyedjére találkozott, hogy beszéljenek az új kollektív szerződésről (CBA). A megbeszélést eredetileg három naposra tervezték, azonban már az első nap (4 órányi tárgyalás) után berekesztették, ennek ellenére a felek azt nyilatkozták, hogy produktív, konstruktív és előnyös megbeszélésen vannak túl. Legközelebb július 29-én találkoznak majd egy kis átbeszélés után.

Roger Goodell nemrég azt nyilatkozta, hogy még a szezon előtt szeretnék, hogy létrejöjjön a megállapodás az új kollektív szerződésről, azonban ez elég valószínűtlen, és állítólag a liga már nem is ragaszkodik annyira ehhez. Természetesen mindenki szeretne minél előbb túllenni ezen, de mindenkinek fontosabb, hogy jó üzletet kössön, és ne gyorsat. Így a szezon kezdete előtti megállapodás nagyon irreálisnak tűnik jelenleg, valószínűbb lehet a következő ligaév kezdete előtti üzletkötés.

Nagyon sok rendkívül fontos dologban kell megegyeznie a ligának és a szakszervezetnek, és a 2020-as szezon végéig él a jelenlegi kollektív szerződés, így nem is különöen sürgős a megállapodás, de nyilván mindenki szeretne elkerülni egy esetleges sztrájkot. A tulajdonosok egyébként (nem meglepő módon) elégedettek a jelenlegi helyzettel, a játékosok azonban a torta kicsit nagyobb szeletét akarják a jelenleginél.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!