Connect with us

Hír

Robert Woods fizetésemelést kapott a Ramstől

A Los Angeles Rams csapata megjutalmazta az elkapó Robert Woodsot és adott neki egy fizetésemelést, miután élete legjobb szezonjával Super Bowlba segítette a csapatot. Woods a következő két évben $3 millióval lesz gazdagabb – az idei évre $1 milliót kap alapfizetésben, a következőre pedig teljesen garantált $2 milliót roster bonus formájában.

Woods 2017-ben írt alá egy 5 éves, $39 milliós szerződést LA-ben, azonban így is feleannyit keres, mint csapattársa, Brandin Cooks, és nincs a top35-ben az elkapófizetések rangsorában. Ennek ellenére tavaly neki volt a legtöbb elkapása a Ramsben és átlépte az 1000 yardos határt – karrierjében először. Két Los Angeles-i éve alatt 142 elkapást, 2000 yardot és 11 TD-t ért el 28 meccsen.

Ritka, hogy egy játékos “csak úgy” fizetésemelést kapjon szerződéshosszabbítás, vagy legalább látszólagos hosszabbítás nélkül, de a Rams észlelte, hogy Woods egyértelműen túlteljesítette az elvárásokat, és 3 évvel a szerződés vége előtt megjutalmazta egy kis bónusszal. Így pedig mindenki boldog.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!