Connect with us

Hír

Rodney Harrison: Igazságtalan, Brady és Belichick egyedül nem nyert volna három SB-t

A korszakos csapatok ontják magukból a Hall of Famereket. Az 1970-es Steelers, amely négy Super Bowlt nyert, kilenc játékost és egy edzőt adott a Hírességek Csarnokába, míg a Joe Montana fémjelezte 49ers egy edzőt, egy tulajdonost és számos klasszist juttatott a halhatatlanok közé (még ha nem is mindenki vett részt a csapat összes diadalában). A 2000-es évek elejét uraló Patriotst viszont látványosan ignorálva van, és ez nem tetszik a safety Rodney Harrisonnak.

 

 

Az emberek nem gondolják, hogy tele voltunk klasszisokkal. Ty Law minden idők egyik legjobbja volt, akit valaha láttam. Richard Seymour, Willie McGines, Troy Brown, Kevin Faulk – ők mind extraklasszisok voltak, és nem csak a rendszer tette őket naggyá. Igazságtalan, amikor az emberek azt mondják, hogy Tom Brady és Bill Belichick érdeme volt a siker. Mindig ezt hallom, de ez egy lusta analízis, Tom és Bill egyedül nem lett volna minderre képes. Az emberek egyszerűen utálják a Patriotst, és így nem kapjuk meg azt az elismerést, amit megérdemelnénk

– nyilatkozta a kétszeres Super Bowl-győztes játékos a Boston Heraldnak.

 

A 2000-es évek bajnokcsapatából egyedül Ty Law került be eddig a Hall of Fame-be, Tom Brady, Robert Kraft és Bill Belichick pedig garantáltan követni fogja. A többieknek várniuk kell.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!