Connect with us

Hír

Theismann az Alex Smith-sérülésről: Pont ugyanilyen volt az enyém

Joe Theismannek 20 évébe tellett, hogy visszanézze saját lábtörését, ami karrierje végét jelentette 1985-ben. A Redskins korábbi irányítója pedig kint volt a stadionban azon a meccsen, amikor Alex Smith szenvedett brutális lábtörést múlt ősszel.

Amint megtörtént, mutattak egy kameraállást hátulról. Nekem 20 évbe tellett visszanézni a saját esetem, de ahogy láttam Alex esetét a hátsó kamerából, egyből a feleségemhez fordultam és azt mondtam, hogy ez pontosan úgy nézett ki, mint az enyém.

A 35 éves Smithnek a héten levették a külső rögzítést a lábáról, de nagyon hosszú út áll még előtte a felépülésben. Theismann ebben is segítséget nyújtott az irányítónak.

A probléma a gyógyulási folyamat lesz. Meddig fog tartani? Azt tanácsolom neki, hogy lássa meg, hogyan érez mához egy évre. Tudom, hogy szeretne még játszani, de az egy nagyon hosszú út lesz még.

Nagyon, nagyon közel volt ahhoz, hogy elveszítse a lábát. Szerencsére ez nem történt meg.

Smith sérülésének körüléményei egyébként kísértetiesen hasonlítanak Theismannéra:

  • Alex Smith és Joe Theismann ugyanazt a lábát (jobb) törte el ugyanazon a napon (33 év különbséggel) ugyanabban a stadionban (Washington), ugyanazon a yard vonalon (40).
  • A sérülést attól a két védőtől szenvedték el, akiken kívül az NFL története során senki nem tud felmutatni 3 Év Védője címet (Lawrence Taylor, JJ Watt).
  • Ráadásul még a mérkőzés végeredménye is ugyanaz lett (23-21).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!