Connect with us

Hír

Többen is visszavonultak a napokban

Négy játékos visszavonulásáról tudunk most egyben beszámolni: Derrick Morgan, Chris Maragos, Robert Ayers és Clint Boling is szögre akasztotta a sisakot.

Derrick Morgan 2010-ben kelt el az NFL Draft első körének 16. választottjaként, és teljes karrierjét a Tennessee Titansben húzta le. A pass rusher 44,5 sacket jegyzett pályafutása során. Tavaly még 12 meccsen kezdett, idén viszont szabadügynökké vált, és 30 évesen inkább új dolgokat szeretne kipróbálni az életben. Elmondása szerint a foci megtanította, hogy milyen fontos a befolyás hatalma, így célja az, hogy jobb és jelentőségteljesebb lehetőségeket biztosítson a szegényebb közösségek számára.

Chris Maragost utoljára a 2017-es szezon hatodik fordulójában láthattuk NFL-pályán, akkor viszont olyan komoly térdsérülést szenvedett az Eagles színeiben, hogy a teljes tavalyi szezont is a PUP-listán töltötte, most pedig befejezi karrierjét, miután épp harmadik műtétjére készül. Maragos draftolatlan volt 2010-ben, majd 3 meccsen játszott a 49ersben, utána pedig 43 meccset húzott le a Seattle Seahawks színeiben a következő három év alatt, és Super Bowlt is nyert a csapattal. Utána az Eaglesszel is nyert egy gyűrűt. Mindössze három kezdő meccse volt védőként, azonban a speciális egység csapatkapitánya volt Seattle-ben és Philadelphiában is.

Robert Ayers 2009-ben első körös volt, a Broncosban pedig öt évet húzott le, mielőtt továbbállt a Giantshez. Onnan két év után elment a Buccaneershez, ahol szintén két szezont játszott, tavaly pedig csak egy napra volt csapata – a Lions augusztusban leigazolta, majd másnap ki is vágta. Karrierje során 35 sacket jegyzett, ebből 9,5-öt a 2015-ös szezonban.

Clint Boling karrierje mind a 8 évét a Bengalsban töltötte, miután 2011-ben a negyedik körben kiválasztották. Összesen 109 meccsen volt kezdő, az utóbbi két évben mind a 32 találkozón kezdett. A 30 éves támadófalember az egészsége miatt hagyja ott a focit, nem akart tovább kockáztatni ilyen szempontból. A Bengals tehát egy újabb falembert veszít Jonah Williams sérülését követően – Bolingnak az idei évre még volt szerződése.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!