Connect with us

Hír

Tony Romo: Bill Belichick nagyon, nagyon különleges

Mióta Tony Romo befejezte a játékot, azóta ő az USA egyik legjobb, legfelkészültebb és legszórakoztatóbb tévés szakértője. Azóta rengetegszer beszélgetett edzőkkel és játékosokkal a mérkőzések- vagy az adás előtt, interjúk során, és senki nem nyűgözte le úgy, mint Bill Belichick.

 

 

Amikor a közelében vagyok, mindig tanulok valamit. Hiába vagy már 15-20 éve a szakmában, mindig öröm, amikor valaki valami újat tud mutatni. És őszintén: minden egyes alkalommal tanultam valamit, amikor a közelében voltam. Ő nagy, nagyon különleges. A végtelenségig felkészült, mindig mindenre van válasza és nem fél feszegetni a határokat. Amit csinál, az igazán lenyűgöző

 

– idézi a korábbi irányítót az NFL.com.

 

Romo korábban megkapta a Sports Illustrated Az Év Médiaszemélyisége díját, mindezt úgy, hogy tényleg a nulláról kezdte a TV-s karrierjét. A korábbi cowboysos csillag ugyanis olyan pluszt adott az USA legnézettebb sporteseményeihez, amire talán csak az ősidőkben voltak képesek. Több csatornánál is korábbi játékosok ülnek a kommentátorok mellett, de olyen szintű infólavinát egyikük sem volt képes a nézőknek átadni az elmúlt években, csak Romo.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!