Connect with us

Hír

Tovább bonyolódik a Hill-ügy

Mikor azt hittük, nem bonyolódhat tovább Tyreek Hill ügye, előkerült egy újabb hangfelvétel az idei évből egy dubaji reptérről, amin Hill és menyasszonya, Crystal Espinal vitatkoznak. Hill ebben tagadja azt az esetet, aminek kapcsán bűnösnek vallotta magát családon belüli erőszak vádjával még 2014-ben, azaz hogy fojtogatta volna akkor terhes menyasszonyát.

Így hangzott a beszélgetés:

Hill: Kibaszottul tönkretetted az életem és hazudtál rólam 2014-ben. Ha szeretnéd visszapörgetni az eseményeket arra az estére, akkor megtehetjük. A házamban voltál. Felkaptalak és megütöttelek? Rohadtul nem, felkaptalak és kitettelek az ajtón, te meg leléptél. Aztán meg a tárgyalóteremben sírtál a pódiumon és azt mondtad, hogy “megütött, megütött”. Ne már…

Espinal: Akkor honnan jöttek a zúzódások, Tyreek?

Hill: De megütöttelek? Megütöttelek?

Espinal: Azt kérdezem, hogy honnan jöttek a zúzódások?

Hill: Megütöttelek? Mondd a szemembe az igazságot. Nézz rám!

Espinal: Most nem erről beszélünk, most a fiunkról van szó.

Egy korábbi hangfelvételen az hallható, hogy Hill megfenyegeti a nőt, aki fiuk karjának eltörésével vádolja az elkapót. Hivatalos jogi eljárás nincs Hill vagy Espinal ellen, mert nem tudják bizonyítani, hogy egyikük bántalmazta a gyermeküket. Az NFL nyomozása viszont még folyamatban van, de senki sem tudja, mi lehet a sztori vége.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!