Connect with us

Hír

Trent Williams és a Redskins kapcsolata állítólag javíthatatlan

A Redskins vezetői folyamatosan azt mondják, hogy várakozásaik szerint a klasszis bal oldali tackle, Trent Williams hamarosan visszatér a csapathoz és csatlakozik az edzőtáborhoz. Ennek azonban semmi jele, és Williams továbbra sem tűnik hajlandónak a visszatérésre, és nem akar a Redskinsben játszani.

Jason La Canfora információi szerint javíthatatlan a kapcsolat Williams és a Redskins közt, teljesen eltört valami a játékosnál, ami nem is csoda, miután véleménye szerint a csapat rosszul kezelte az egészségügyi problémáját. Williamsnek egy jóindulatú tumort (vagy valami hasonlót) kellett eltávolítani a fejéről. Sok információ nem látott napvilágot az eset kapcsán, de a jelek szerint a Redskins nem kezelte jól a helyzetet, és a játékos már nem tud megbízni a csapatban.

Williams nem szándékozik többé a Redskinsben játszani, így kérte elcserélését vagy kivágását. Nagy érvágás lenne ez a fővárosi csapatnak, hiszen a liga egyik legjobb left tackle-jéről van szó, a helyén pedig Ereck Flowerst próbálgatják az edzőtáborban – nem sok sikerrel. Ha tényleg elcserélné a Redskins, akkor valaki egy borzasztóan nagy upgrade-et szerezhetne magának a támadófala szélére.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!