Connect with us

Hír

Vic Fangio a legközönségbarátabb főedző

Minden NFL-csapat tart néhány nyilvános edzést az edzőtábor alatt, a lista csúcsán pedig a Denver Broncos áll, ugyanis a vadlovak szurkolói 19 tréningre látogathatnak ki a nyár folyamán. Sok edző kerüli az ilyen lehetőségeket, Vic Fangio azonban imádja ezeket, és szerinte nem csak az adott csapatnak, hanem a teljes sportnak jó tesz ez az egész.

Szerintem az egyik dolog, ami az NFL-t a legnépszerűbb sporttá emelte ebben az országban az, hogy engedélyezve volt a szurkolóknak, hogy megnézhessenek edzéseket. Olyan szurkolók kerülhetnek testközelbe a játékosokhoz, akik nem biztos, hogy megengedhetik maguknak a meccsjegyeket. Így viszont autogrammot szerezhetnek, kezet rázhatnak a játékosokkal, vagy akár elkaphatnak egy csuklószorítót vagy kesztyűt.

Ha egy fiatal ilyen élményben részesül, akkor egész életére szurkoló lesz, és egész életében imádni fogja a focit. Sokkal többet lehet ezzel nyerni, mint reklámszövegekkel és TV-reklámokkal.

Sajnos a trend afelé mutat, hogy egyre kevesebb edzés lesz nyilvános az NFL-ben, de Vic Fangio örömteli kivétel, aminek a Broncos helyi szurkolói nagyon is örülhetnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!